Mesnevi Turizm liderliği hedefliyor

banner113

Yurtdışı ve Türkiye genelinde turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Ankara merkezli Mesnevi Turizm, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 30.03.2015, 17:36 30.03.2015, 17:42 Taşıma Dünyası
Mesnevi Turizm liderliği hedefliyor
Yurtdışı ve Türkiye genelinde turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Ankara merkezli Mesnevi Turizm, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Mercedes-Benz bayisi Hassoy Motorlu Vasıtalar tarafından tamamı takas, kredi ve kasko ile satılan 5 adet Tourismo 15 RHD otobüs ile birlikte, Mesnevi Turizm filosundaki otobüs sayısı 33 adede, Mercedes-Benz marka otobüs sayısı ise 26 adede çıktı.  Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mesnevi Turizm sahibi Ünal Öztürk, ortaklar Mustafa Öztürk, Fatih Öztürk ve Vasfiye Öztürk, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Filo Satış Danışmanı Efe Selçuk, Satış Sonrası Hizmetleri Otobüs Kısım Müdürü Orhan Çavuş, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Otobüs Satış Koordinatörü Kemal Üşenmez ve satışı gerçekleştiren bayi Hassoy Motorlu Vasıtalar Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral katıldı.

Burak Batumlu, “Turizm taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren değerli müşterimiz Mesnevi Turizm’e Hassoy bayimiz kanalı ile satılan 5 Tourismo 15 aracın teslimatını tesislerimizde gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda Ünal Öztürk ve Mustafa Öztürk’e geçen sene gerçekleştirdikleri 20 adetlik otobüs yatırımının üzerine bu sene de 5 adetlik otobüs yatırımı yaptıkları ve bu yatırımlarında markamızı tekrar tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
Mesnevi Turizm ortaklarından Mustafa Öztürk de “Mesnevi Turizm, turizm taşımacılığında ilk 3’te. Her yıl değerine değer katan Mesnevi Turizm olarak, filomuzu büyütüyoruz. Hedefimiz, yakın bir gelecekte yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda tam donanımlı araca ihtiyaç duyduğunuz anda sizlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak” şeklinde konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159