banner69

Özkaymak Turizm 8 Neoplan Tourliner aldı

banner113

Filosunda 50’si öz mal olmak üzere 100’e yakın araç bulunan Özkaymak Turizm 8 Neoplan Tourliner yatırımı ile sezona hızlı girmeyi hedefliyor. Bu yıla yönelik 2 milyon yolcu taşıma hedefi belirleyen firmanın, yıl içerisinde yapacağı toplam yatırım 25 adede çıkacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 28.04.2015, 09:58 28.04.2015, 10:02 Taşıma Dünyası
Özkaymak Turizm 8 Neoplan Tourliner aldı
Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe 55’inci yılını kutlayan Özkaymak Turizm, yeni yatırımlarla hedeflerini de büyütüyor. Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özkaymak, 2015 yılında 2 milyon civarında yolcu taşımak istediklerini belirterek, “Yeni hatlarla birlikte bu yıla yönelik belirlediğimiz 2 milyon yolcu hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda yeni otobüs yatırımları yapıyoruz. 8 adet Neoplan Tourliner otobüsü filomuza kattık. Sezon içerisinde bu sayı 25’e çıkacak. Filomuzdaki araç sayısı 50’si özmal olmak üzere 100’ü bulacak” dedi. 
Özkan Özkaymak, firma bünyelerinde Konya yöresinin bireysel otobüsçüleri ile çalışmaya da açık olduklarını belirtti. 

MAN otobüslerinden memnunuz 
Filolarındaki özmal araçların yüzde 95’inin MAN ürünlerden oluştuğunu belirten Özkan Özkaymak, “Son beş yıldır kullandığımız MAN otobüslerin işletme maliyetlerinde sağladığı avantajlar, rahatlık ve konfor ve verimlilik düzeyinden memnuniyetimiz yeni yatırımlarımızın da bu yönde olmasını sağladı” dedi. 

Yeni hatlar açılıyor 
Hizmet verdikleri il sayısının halen 36 olduğunu, yeni açılacak hatlarla birlikte bu sayının 45’in üzerine çıkacağını da belirten Özkan Özkaymak, “Konya merkezli Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin, Silifke, Anamur, Alanya, Manavgat, Serik Antalya hatlarını hizmete açtık. 17 Nisan itibariyle de Alanya-Karabük, Zonguldak, Alanya-Samsun, Alanya-Kastamonu-Amasya, Antalya-Kırşehir-Yozgat, Antalya-Erzurum ve Antalya-Şanlıurfa hatlarını hizmete açtık. 1 Mayıs itibariyle de İstanbul-Kütahya-Afyon, Antalya, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Anamur hatlarını hizmete açacağız. Sezonla birlikte yine Konya merkezli Batı Karadeniz yoğunluklu Kastamonu, Zonguldak, Karabük hatlarımız hizmete girecek. Bu hatlar sezonluk olmayacak, devamlı olacak. Ege Bölgesi’ne yönelik yeni hat planlamalarını da yapıyoruz” dedi. 

1000’in üzerinde çalışan 
Özkaymak Turizm’in büyürken yeni istihdam olanağı oluşturarak da katkı sağlamaya devam ettiğini ifade eden Özkan Özkaymak, “Şu anda otobüs grubu olarak 700’ün üzerinde, dış acenteler de katıldığında 1000’in üzerinde çalışana sahibiz. Özkaymak grubunda ise çalışan sayısı 3000’in üzerinde” dedi. ■



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159