Özlem Cizre Nuh Turizm’e 5 Tourismo

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Gaziantep Özlem Cizre Nuh firmasına satışını gerçekleştirdiği 5 adet Tourismo 16’nın 3 adetini teslim etti. 2 Tourismo ise Nisan ayı içinde firmaya teslim edilecek.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.03.2015, 11:01 10.03.2015, 11:03 Taşıma Dünyası
Özlem Cizre Nuh Turizm’e 5 Tourismo
Özlem Cizre Nuh 20’inci yılını geride bırakırken Tourismo yatırımları ile hedeflerini büyütüyor. Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Gaziantep Özlem Cizre Nuh firmasına satışını gerçekleştirdiği 5 adet Tourismo 16’nın 3 adetini teslim etti. 2 Tourismo ise Nisan ayı içinde firmaya teslim edilecek.

Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 4 Mart Çarşamba günü düzenlenen teslimat törenine Özlem Cizre Nuh ortağı Mehmet Akşit, Emin Munğan, Aziz Serim, Mehmet Serim, Hacı Serim Mahmut Yürük ve Mehmet Can ile Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan katıldı. Törende konuşan Özlem Cizre Nuh ortaklarından Mehmet Akşit, 20 yıldır bölge insanına kaliteli ve konforlu hizmet verme hedefiyle ilerledikleri bu hedef doğrultusunda da yeni otobüs yatırımı yaptıklarını belirterek, “Hedeflerimizi gerçekleştirmemizde en önemli unsur; kalite, güvenlik ve konfor açısından en üst düzeye sahip araçlara yatırım yapmamız. Biz de sektör koşusunda geride kalmamak için Mercedes-Benz Tourismo tercihinde bulunduk. Ayrıca Tourismo araçların düşük işletim giderleri de bizlere kazanç sağlıyor” dedi. Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan da yaptığı açıklamada, satış yaptıkları her  müşterinin onların iş ortağı olduğunu ve bu sebeple hem satış sırasında hem satış sonrasında her zaman müşterilerinin yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Onların hizmet sürecinin aksamaması için Koluman Gaziantep olarak her türlü desteği veriyoruz. Hem finansman imkanları, hem de satış sonrası destekleri ile hep yanlarında olduk. Araçlarını yenileme kararı verdiklerinde işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni Tourismo otobüslerin Özlem Cizre Nuh firmasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159