SEÇ Turizm filosuna 16 Neoplan

banner113

Dünyadaki en geniş NEOPLAN filosuna sahip SEÇ Turizm, 16 tane daha alarak filosunu yeniledi

banner114
ŞEHİRLERARASI 05.06.2014, 14:53 05.06.2014, 14:59 Taşıma Dünyası
SEÇ Turizm filosuna 16 Neoplan
Sektörün lider firmalarından SEÇ Turizm, yüksek teknolojisi, kalitesi ve ekonomik işletme maliyetleriyle sektörün gözdesi NEOPLAN’dan vazgeçmedi. Filosu tamamen NEOPLAN otobüslerden oluşan SEÇ Turizm, 10 NEOPLAN Cityliner ve 6 NEOPLAN Tourliner EfficientLine daha aldı. 

SEÇ Turizm yine, yüksek kalitesi, düşük işletme maliyetleri, ileri teknolojisi ve dayanıklılığı nedeniyle sektörün güvenini kazanan NEOPLAN’ı tercih etti. Türkiye'de şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe lider firmalardan biri olan SEÇ Turizm, NEOPLAN ile daha da güçlendi. 1972 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü firmalarından olan SEÇ, 10 adet NEOPLAN Cityliner ve 6 adet NEOPLAN Tourliner EfficientLine otobüsü teslim aldı. 

MAN’ın Ankara’daki fabrika sahasında gerçekleşen törene MAN ve SEÇ Turizm yöneticileri katıldı. Teslimat sırasında konuşan SEÇ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, “NEOPLAN otobüslerimizi teslim almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Konukoğlu  şöyle devam etti:  “Filomuzun tamamı NEOPLAN otobüslerden oluşuyor. Yıllardır gerçekten neredeyse sorunsuz operasyonlar yaptık. Hem yolcularımızı rahat ettirdik, hem firma olarak biz çok memnun olduk. Şimdi çok daha iddialı bir kararla 16 MAN NEOPLAN’ı daha filomuza ekledik. Türkiye otobüs sektöründe çok daha güçlü bir vizyonla yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki NEOPLAN yüksek kalitesi, yakıttaki tasarrufu, dayanıklılığı, yedek parça ve işletme maliyetlerinin uygunluğu, konforu bizi çok daha büyük hedeflere taşıyacak. Yıllardar bu gücü hissettik, daha uzun yıllar da NEOPLAN ile birlikte zirvelere tırmanmaya kararlıyız.”

Toplam 50 siparişlik projenin ilk bölümü

“Bugün 50 adetlik sipariş projemizin ilk 16 adedini teslim aldık. Filomuza NEOPLAN Starliner ve Cityliner otobüslerinin yanı sıra ilk defa Tourliner EfficientLine otobüsleri de kattık. Tourliner EfficientLine otobüsler, sınıfının en ekonomiği olması, renkli yan camları, alüminyum alaşımlı özel jantları ile filomuza değer katacak.”

NEOPLAN tüm dünyada kabul gördü

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ise,  NEOPLAN Cityliner ve NEOPLAN Tourliner otobüslerinin üretildiği günden beri tüm dünyada kalitesi ve konforuyla kendini kabul ettirmiş otobüsler olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “MAN’ın ürettiği otobüsler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye turizm ve ulaştırma sektörünün de gözdesi durumunda. “Aracın sahip olduğu yüksek yakıt tasarrufu ve düşük emisyon değerleri işletmeci şirketlere önemli avantaj sağlıyor. Bunun yanında dayanıklılığı, yüksek teknolojisi, yaygın servis ağı, düşük işletme maliyetleri MAN’ı vazgeçilmez hale getiriyor” diye konuştu. 

Kolay finansman avantajı

MAN Finans Genel Müdürü Vahit Altun ise, kolay finansman olanaklarıyla müşterilerin etkin sonuca ulaşmasını sağladıklarını vurgulayarak “MAN Finance olarak, turizm, nakliyat, sevkiyat ve enerji alanlarında sunduğumuz ürünler ve hizmetlerle sektöre destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Teslimat törenine SEÇ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Genel Müdür İbrahim Güler, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, MAN Finance Genel Müdürü Vahit Altun, MAN Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu, Bölge Otobüs Satış Yöneticisi Emrah Albustanoğlu katıldı.

42 yıldır sektörün öncü firmaları arasında

Gaziantep’te kurulan SEÇ Turizm,profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin birçok noktasına seferler düzenliyor.  Türkiye'de şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe lider firmalardan biri olan SEÇ Turizm, en çok tercih edilen, güvenilir, değerlerini koruyarak nice kuşaklara hizmete devam eden firma olma özelliğini koruma vizyonuyla hizmet veriyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159