Süha Turizm yeni hatlarıyla 2,5 milyon yolcu taşıyacak

banner113

Kayseri merkezli şehirlerarası yolcu taşımacılığı firması Süha Turizm, yaz başında açacağı yeni hatlarla ilgili, 24-25 Mart tarihlerinde, Antalya Manavgat’ta, acenteleriyle toplantı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 03.04.2016, 12:49 03.04.2016, 13:01 Taşıma Dünyası
Süha Turizm yeni hatlarıyla 2,5 milyon yolcu taşıyacak
Kayseri merkezli şehirlerarası yolcu taşımacılığı firması Süha Turizm, yaz başında açacağı yeni hatlarla ilgili, 24-25 Mart tarihlerinde, Antalya Manavgat’ta, acenteleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Çok sayıda acentenin katıldığı toplantının verimli geçtiğini belirten Süha Turizm Genel Müdürü Yalçın Hamurcu, “Acentelerimiz ile güzel bir toplantı yaptık. Bu toplantıyı geleneksel hale getireceğiz. Acentelerimizin sorunlarını dinledik. Yeni açacağımız hatlar ve merkezlerle görüşerek bağlantılar görüşmeler sağladık. Acentelerin istediği hat var mı yok mu, bunların görüşmesini yaptık. Düşündüğümüz birkaç farklı bölge var, yaz başında oralarda olmayı düşünüyoruz” dedi. 

Sezondan ümitliyim 

Süha Turizm olarak 2015 yılında 2 milyon  civarında yolcu taşıdıklarını, 2016 yıl sonunda bu rakamı 2,5 milyon civarında yolcu taşımak istediklerini belirterek, “Ülkemizdeki şartlar biraz sıkıntılı zor bir dönemden geçiyoruz ama biz güçlü bir devletiz. Bunu aşacağımızdan eminim ben. Karamsar bir insan değilim, iyi olacak diye düşünüyorum. Bu anlamda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yaz sezonundan umutluyum” diye konuştu. 

125 araçla güleryüzlü hizmet 

Filodaki 125 araçla müşterilerine güleryüzlü, kaliteli  hizmet vermeyi amaçladıklarının altını çizen Hamurcu, “Biz kendimizi sürekli ‘Değişmeyen Eskir’ sloganı ile kendini yenileyen, müşterisine en iyi hizmeti  sunmayı amaç edinen bir firmayız ve bu yolda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Tüm personelimizi ‘Toplam Kalite Yönetimi’ ile dönem dönem eğitimden geçiriyoruz. Deneyimli kaptan ve kaptan yardımcılarımız ile müşterilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

5 Temsa, 2 MAN yatırımı 

Geride kalan 3 ayda 5 Temsa Safir yaptıklarını, geçtiğimiz hafta da Antalya’da MAN’dan 2 araç aldıklarını belirten Hamurcu, “Sezon başlayana kadar 3 araç yatırımı daha yapmayı düşünüyoruz” dedi. ■


Yorumlar (3)
Mehmet 8 yıl önce
Harika Bir Firma Herkese Tavsiye Ederim Heleki 2+1 Araçları Harika :)
Şevket 8 yıl önce
çok güzel ve araçlarını çok sevdim devam bu yola süha ile
ANTALYA..
Murat kıraç 4 yıl önce
Firma bir halta yaramaz kişilerle dolu özellikle Kayseri şubesi 2 saat öncesinden alınmış bileti açığa almıyorlar insanın işi çakabilir paraya çöküyorlar yardım eden yok Hele müşteri temsilcisi diye bir bayan koymuşlar ismini bile söyleyemiyor kaldıki bize yardım etsin milleti kazıklamaya yönelik bi firma bu söylediklerim kesin bilgi bilet açığa veya iptali yapmazlar parayı gasp ediyorlar
banner117
15
açık
banner159