Yeni Adana Seyahat’e 10 Neoplan Tourliner EfficientLine

banner113

NEOPLAN serisinin son modeli Tourliner EfficientLine sektörden toplu siparişler almaya başladı. Son olarak 10 araçlık toplu siparişi teslim alan Yeni Adana Seyahat’in sahibi Erdal Çetin, “NEOPLAN Tourliner Efficientline ile çok daha düşük işletme maliyetleri ile çok daha konforlu ve güçlü bir filoya sahip olduk” dedi

banner114
ŞEHİRLERARASI 14.08.2014, 14:23 14.08.2014, 14:31 Taşıma Dünyası
Yeni Adana Seyahat’e 10 Neoplan Tourliner EfficientLine
Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan NEOPLAN’ın son modeli Tourliner EfficientLine için sektörden toplu siparişler gelmeye başladı. Yeni modelin ilk müşterilerinden Yeni Adana Seyahat, 10 Tourliner EfficientLine daha satın aldı. 

MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albustanoğlu, Ankara’da MAN Fabrikası’nda gerçekleşen törende araçları Yeni Adana Seyahat’in yetkililerine verdi. Teslimat törenine Yeni Adana Seyahat adına Aytekin Aydın, Huseyin Özturk ve Servet Kurnaz, MAN adına da Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer ve MAN Finance Bölge Satş Yöneticisi Ahmet Karaca katıldı. 

“MAN vazgeçilmez markamız oldu”

Yeni Adana Seyahat’in sahibi Erdal Çetin, “MAN kalitesiyle, yarattığı güven ve konforuyla en önemlisi düşük işletme maliyetleriyle vazgeçilmez markamız oldu” dedi. Çetin, “Geçtiğimiz ay aldığımız 10 adetle birlikte filomuzda 20 NEOPLAN Tourliner EfficientLine aracımız oldu. Şimdi çok daha düşük işletme maliyeti olan çok daha güçlü ve konforlu bir filoya sahibiz” diye konuştu. 

“Üst üste siparişler geliyor”

MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albutanoğlu ise, NEOPLAN’ın yeni modeli Tourliner EfficientLine’nın sektörün ihtiyaçlarına göre özel olarak üretildiğini belirterek, “Özellikle daha az yakıt tüketimi sağlayan otomatikleştirilmiş şanzımanı, daha hafif jantlar ve koyu renk yan camlarla öne çıkan yeni modelimizin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Şimdiden üst üste siparişler almaya başladık” şeklinde konuştu. MAN Finance Bölge Satış Yöneticisi Ahmet Karaca da yaptığı açıklamada sektörü desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159