banner69

Gebze Garajı günde 22 bin yolcuya hizmet veriyor

banner113

Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerinde vatandaşlara ulaşım hizmeti veren UlaşımPark, günde ortalama 22 bin yolcu taşıyor. Gebze garajında 103 otobüs bulunuyor.

banner114
YOLCU TAŞIMA 19.07.2019, 19:04 19.07.2019, 19:12 Taşıma Dünyası
Gebze Garajı günde 22 bin yolcuya hizmet veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin Gebze garajı, Kocaeli – İstanbul arasında köprü vazifesi görüyor. İki ilin sınırında bulunan garaj, Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası bölgelerinde vatandaşları güvenli, konforlu ve tam vaktinde gitmek istedikleri yere ulaştırıyor. Gebze garajında 103 otobüs bulunuyor ve günde ortalama 22 bin yolcu bu otobüslerle gidecekleri yerlerine hızlı, konforlu ve güvenli şekilde ulaşıyor.Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Marmaray istasyonlarının tamamına ulaşım sağlayan otobüsler, vatandaşların İstanbul’a ulaşımını da kolaylaştırıyor.



103 oıtobüs bulunuyor


‘Misafir Odaklı Hizmet’ anlayışıyla vatandaşlara ulaşım hizmeti veren UlaşımPark, Kocaeli’nin her ilçesinde olduğu gibi kaliteli ulaşımı Gebze’ye de sunuyor. UlaşımPark’a ait Gebze garajında toplamda 103 otobüs bulunurken Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerinde vatandaşlara ulaşım hizmetisağlayan bu otobüslergünde ortalama 22 bin yolcu taşıyor. Neredeyse 4 ilçenin gidilmedik noktasını bırakmayan otobüsler, vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor.



28 hatta hergün 21 bin km 


12 ve 18 metrelik geniş, rahat ve konforlu araçları ile vatandaşları gitmek istedikleri yere ulaştıran büyükşehir belediye otobüsleri, vatandaşların tercih ettiği ulaşım aracı haline geldi. 28 hatta 103 otobüsle her gün ortalama 21 bin kilometre yapan araçlar, 4 ilçenin içinde bulunan hastane, sahiller, organize sanayi bölgelerigibi yerlere vatandaşların kolay ulaşımını sağlıyor. Ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) ile Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) arasında da köprü vazifesi gören hatla, öğrencilerin ulaşımlarını aktarmasız olarak sağlıyor.



Marmaray ile buluşturuyor 


UlaşımPark Gebze garajında hizmet veren otobüsler, Kocaelili vatandaşları Marmaray ile de buluşturuyor. Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Marmaray istasyonlarının tamamına ulaşım sağlayan otobüsler, vatandaşların İstanbul’a ulaşımını kolaylaştırıyor.



Sabiha Gökçen'e ulaşım 


UlaşımPark’a ait olan 250G otobüsleri, vatandaşları Gebze bölgesinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşımını ‘’aktarmasız’’ olarak sağlıyor. 05.30 ile23.30 arası saatte bir seferlerine devam eden otobüsler Gebze- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında her gün seferlerini gerçekleştiriyor.
 


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159