İstanbul Halk Ulaşım yeni yönetimini seçti

banner113

İstanbul Halk Ulaşım tarihinde Naci Yağız ve ekibi oy birliği ile seçilerek bir ilki başardı. Yapılan başarıların hakkını veren şirket ortakları oy birliği ile Naci Yağız ve ekibini 2 yıllığına yeniden seçti.

banner114
YOLCU TAŞIMA 19.07.2019, 19:23 19.07.2019, 19:28 Taşıma Dünyası
İstanbul Halk Ulaşım yeni yönetimini seçti

İstanbul Halk Ulaşım'ın seçimli olağan 13. Genel Kurulu Bakırköy Botanik'te düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu Genel Kurul'a TÖHOB Başkan Ercan Soydaş, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir ve ekibi, Özulaş Başkanı Sedat Şahin ile ekibi, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin ve ekibi ile otobüs üretim firmaları temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Petrol Ofisi'nin sponsorluğunu üstlendiği Genel Kurul'a katılım yüksek oldu.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı EKrem İmamoğlu'nun çelenk ve telgrafı ile eşlik ettiği Genel Kurul'da TÖHOB Başkanı yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. İstanbul Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık da yaptığı konuşma ile gelecek dönemde bu yönetimle çalışacakları için memnuniyetlerini dile getirdi. Ovacık "İstanbul’umuz 'da özellikle seçimler öncesi önemli kazanımlar elde ettik. Bu kazanımları gelecek dönemde kurulması istenen birliktelik ile daha da taçlandıracağımızı düşünmekteyim. Esnaf Odası olarak şirketlerimize her türlü desteği sunmaya hazırız. Bu doğrultu da gelecek dönemde yeni yönetim ile daha büyük başarılara imza atacağız. Özellikle İstanbul'da Plaka Tahdidi konusunda ısrarcı olacağız ve inşallah başarı sağlayacağız. Daha birçok konuda projelerimiz mevcut. Şirket yönetimlerine de talepleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı sunacağız" dedi.

Parklanma, tahdit ve Kent İçi Toplu Ulaşım Yasası, Ücretsiz taşımalar 

Genel Kurul'da Başkan Naci Yağız'ın söz alması ile salona büyük coşku hakim oldu. "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır" sözü ile başlayan Yağız, "2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Lütfi Oktay kardeşimizin de az önce okuduğu ve okuması bile böylesi uzun süren başarılara imza attık. Faaliyet raporumuz sadece yaptıklarımızdan ibaret bir içeriğe sahipken yeni dönemde yapacaklarımızı siz düşünün. Çok kararlı ve çalışkan bir ekip ile yeni döneme aday oluyorum. Sizlerin takdiri ile seçilmemiz halinde öncelikli çabamız; parklanma alanları, plaka tahdidi, Kentiçi Tolu Ulaşım Yasası, ücretsiz taşımalarda kişi başı ödeme ve Büyükşehir ile yeni bir ödeme sistemi gibi konular önceliğimiz olacaktır. Zaten diğer konularda ki başarılarımız artarak devam edecektir. Sizlerin bize güveni ile başaramayacağız bir şey olamaz. Özellikle TÖHOB ve Esnaf Odamızın destekleri ile bu çabalarımız daha hızlı şekilde hayata geçeceğine inancımız tamdır" dedi.
Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz'ın yürüttüğü Genel Kurul'da görev süresi oy birliği ile 2 yıl olarak belirlendi. Tüm maddelerin geçtiği Genel Kurul'da Divan'a tek liste sunuldu. Naci Yağız'ın listesi tüm katılımcılar tarafından oylanarak oy birliği ile seçildi.



İSTANBUL HALK ULAŞIM A.Ş YÖNETİM KURULU:
Naci Yağız; Yaşar Geyik, Lokman Akhan; Mehmet Lütfi Oktay, Ahmet Kelkitli, Ali Aras, Hasan Durgun, Nezir Aslanhan, Hasan Altunkılıç,

DENETİM KURULU:
Cem Güneş, Kenan Kurfeyiz, Cevdet Tunç,
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159