banner69

İstanbul Özel Halk Otobüsçüsünün tercihi Conecto

banner113

Mercedes-Benz Türk İstanbul Halk Otobüsü’ne 4 adet Conecto satışı gerçekleştirdi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 16.04.2019, 11:35 16.04.2019, 11:49 Taşıma Dünyası
İstanbul Özel Halk Otobüsçüsünün tercihi Conecto
İstanbul şehir içi ulaşım hatlarındaki Conecto araçların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto Mehmet Tuğsal’a ve 1 adet Conecto da Selami Alan’a teslim edildi. Teslimat sırasında, Conecto otobüslerinin yüksek dayanıklılığına ve Mercedes-Benz Türk ile yapılan bu birlikteliğin sağladığı ayrıcalık hissine vurgu yapıldı. 

Şehir içi yolculuğun adresi Mercedes-Benz Conecto

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Özel Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto, Veysi Ekin’e teslim edildi. Yetkililer, Conecto’yu düşük işletme maliyeti ve düşük yakıt tüketimi özelliklerinden dolayı tercih ettiklerini ve Mercedes-Benz’e duydukları güveni dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto, Cengiz Öztürk ve Mustafa Öztürk’e teslim edildi. Teslimat sırasında yetkililer, Conecto otobüslerinin yakıt dostu performansına ve düşük işletim maliyetlerine vurgu yaparken, Mercedes-Benz kalitesine duydukları güven nedeniyle Conecto’yu tercih ettiklerini dile getirdiler.





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159