Mercedes-Benz Türk halk otobüsü işletmecilerini ağırladı

banner113

Halk otobüsü şirketlerinin yönetim kurulu üyelerinden ve işletmecilerinden oluşan 80 kişilik bir grup, Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nı ziyaret etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 06.11.2014, 16:06 06.11.2014, 16:09 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk halk otobüsü işletmecilerini ağırladı
Mercedes-Benz Türk, 2014 yılı sonuna kadar otobüslerini yenilemesi gereken halk otobüsü işletmecilerine özel bir organizasyon yaptı. Halk otobüsü şirketlerinin yönetim kurulu üyelerinden ve işletmecilerinden oluşan 80 kişilik bir grup, Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nı ziyaret etti. Mercedes-Benz Türk’ün bu fabrikada 2007 yılından beri ürettiği, alçak tabanlı Conecto şehiriçi otobüs hakkında bilgi alan ziyaretçiler, ürün kalitesini, üretim süreçlerini ve kataforez tesisini de yakından incelediler.

Organizasyona katılan İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Gaffar Güder, Lokman Akhan, Lütfi Oktay, Maşuk Aris, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Duman, Selahattin Yıldırım, Veysi Dağtekin, Kıyasettin Kaçmaz, Şakir Tanrıyatapan, Özulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçakaya, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Habib Çatalkaş, Mehmet Narin, Süleyman Kıran, Muhittin Kuş, İlhan Kozdemir ve bu şirketlerden halk otobüsü işletmecileri, kendilerine sunulan cazip fiyat kampanyaları hakkında da bilgilendirildi.

Toplumun gelişmişliğinin, toplu taşımacılığın gelişmişliği ile doğru orantılı olduğuna inanan ve bu doğrultuda vizyonunu geliştiren Mercedes-Benz Türk A.Ş., yine bu yönde toplumsal yaşamın kalitesine katkıda bulunabilmek üzere çalışmalara devam ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159