Mersin'e 60 Temsa Avenue otobüs

banner113

Mersin Büyükşehir Belediyesine, engelliye uygun, konforlu ve en son teknolojiyle donanmış 60 Temsa Avenue otobüs katıldı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 19.01.2015, 18:38 19.01.2015, 18:41 Taşıma Dünyası
Mersin'e 60 Temsa Avenue otobüs

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ile katıldığı teslmat töreninde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “2015 yılında da otobüs alımlarımıza devam edeceğiz. Mersin’deki insanlarımızın ulaşım problemlerini kökünden çözme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Mersin’de yaşayanların ulaşım sıkıntılarını giderebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, 2015 yılında da otobüs alımlarımıza devam edeceklerini bildirdi. Mersin’in bir ulaşım mastır planının olmamasını eleştiren Başkan Kocamaz, kentin raylı sistem ihtiyacına da yer verdiği konuşmasında özellikle Temsa araçları tercih ettiklerini belirtti: “Bölgeden bir firma, elimizin altında oldukları için şikâyetlerimizi de anında iletiriz. Özellikle ihaleye çıkmadık. Devlet Malzeme Ofisi’nde bu araçları aldık. Daha önce de Mersin halkının hizmetine sunulan toplam 307 aracın tamamını da Devlet Malzeme Ofisi’nden aldık. Yeni araçların Mersin halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Mersin’e hayırlı olsun

Temsa Genel Müdürü Çelik de firmalarının 65 ülkeye otobüs sattığını, Türkiye’de de İstanbul ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde kendi otobüslerinin olduğunu söyledi. Firmada çalışanların yaklaşık üçte birinin Mersin ve Tarsus’ta oturduğunu da belirten Çelik, artık araçlarını Mersin’de görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Çelik, engelliye uygun, konforlu ve en son teknolojiyle donanmış araçların Mersin’e çok yakışacağını vurgulayarak, hayırlı olmasını diledi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159