Mercedes-Benz Türk, Platform Turizm’e 20 adet Tourismo 15 RHD teslim etti

banner113

Personel taşımacılığı ve filo kiralama alanlarında hizmet sunmak amacıyla 2002 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan Platform Turizm, 20 adet Mercedes Benz Tourismo 15 RHD’yi teslim aldı. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen araçlar için Mercedes-Benz Türk Teslimat Holü’nde 1 Nisan 2022 tarihinde bir tören düzenlendi. Platform Turizm, 16 adet aracın BusStore aracılığı ile takasa alındığı satış işlemlerinde, Mercedes-Benz Otobüs Finansman A.Ş.’nin finansman desteğinden de yararlandı.

banner114
YOLCU TAŞIMA 01.04.2022, 21:09 01.04.2022, 21:36 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk, Platform Turizm’e 20 adet Tourismo 15 RHD teslim etti

Mercedes-Benz Türk Bayi Hassoy Motorlu Vasıtalar tarafından satış işlemleri gerçekleştirilen 20 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD otobüsün teslimatı için Mercedes-Benz Türk Teslimat Holü’nde 1 Nisan 2022 tarihinde bir tören düzenlendi. Törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral ve Hassoy Motorlu Vasıtalar Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan tarafından, Platform Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Albayrak’a teslim edildi.

Her zaman, her koşulda müşterilerimizin yanındayız

Araçların teslimat töreninde konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, “Hoşdere fabrikamızda ürettiğimiz ve dünyanın birçok ülkesine sattığımız, 2022 yılında yenilikler ve donanımlarla daha da geliştirdiğimiz Tourismo 15 RHD aracımızı bizim için çok önemli firma olan Platform Turizm’e teslim etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Platform Turizm’in yeni otobüslerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Mercedes-Benz Türk olarak, her zaman ve her koşulda müşterilerimizin yanında olmayı sürdüreceğimizi de özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

İşbirliği süreci 2014’te başladı

Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral ise, “Bizim için Platform Turizm ile başlayan işbirliği süreci 2014 yılında aktif olarak başladı. O zaman 15 adetlik bir otobüs teslimatımız olmuştu. Araçlarımızın memnun kaldıklarını düşünüyorum. Bu süreçte Mercedes yatırımlarına devam ettiler. Bu işbirliğinin arka planında çok emek verilen bir süreç oldu. Kur dalgalanmalarının başladığı bir döneme denk geldi. Bu operasyonda emeği geçen herkese BusStore ve Mercedes-Benz Finansman A.Ş tarafına, çok geç saatlere kadar çalışarak emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yine Mercedes-Benz markasını tercih ettikleri için iş ortağımız olarak Sayın Bayram Albayrak’a teşekkür ediyorum. Son olarak kendi ekibime de verdikleri emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

Mercedes’ten memnunum

Teslimat töreninde konuşan Platform Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Albayrak, “1982 yılından beri Mercedes ile çalışıyoruz. Mercedes kamyonda, otobüste alımlarımız oldu. Bugüne kadar Mercedes’ten aldığımız kamyon sayısı 3 bin adeti bulmuştur. Otobüsler de her dönemde partiler halinde alındı. Mercedes’ten memnunum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159