Nişikli Turizm, 4 Neoplan Tourliner aldı

banner113

Nişikli Turizm 22 Nisan’dan itibaren de İstanbul-Plovdiv-Sofya hattında hizmet vermeye başlıyor. Sofya hattı ile Nişikli Turizm’in Bulgaristan’da gitmediği şehir kalmamış olacak.

banner114
ULUSLARARASI 18.04.2016, 12:01 18.04.2016, 12:07 Taşıma Dünyası
Nişikli Turizm, 4 Neoplan Tourliner aldı
Nişikli Turizm, yeni otobüs alımlarıyla filosunu büyütmeye devam ediyor.  Firmanın filosundaki büyük otobüs sayısı yeni yatırımla 22’ye ulaştı. Nişikli Turizm 22 Nisan’dan itibaren de İstanbul-Plovdiv-Sofya hattında hizmet vermeye başlıyor. Sofya hattı ile Nişikli Turizm’in Bulgaristan’da gitmediği şehir kalmamış olacak.


Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Nişikli, sezon öncesinde yeni otobüs yatırımları ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini belitti. Nişikli Turizm olarak 4 adet Neoplan Tourliner otobüs yatırımı yaptıklarını açıklayan Muhittin Nişikli, “Yeni otobüslerimiz Pamukkale Turizm’in Kırklareli-Ankara, Kırklareli-İzmir hattında hizmet verecek. Pamukkale Turizm bünyesinde hizmet veren araç sayımız yeni yatırımla 11’e ulaştı. Nişikli Turizm AŞ’de de araç sayısı 11. Amacımız Trakya hattında müşterilerimize en iyi hizmeti vermek. Müşterilerimiz, onlara sunduğumuz hizmetten memnuniyet duyuyorlar. Biz de onlara layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

Yeni araç yatırımları sürecek
Yeni otobüs yatırımları yapmaya devam edeceklerini de belirten Muhittin Nişikli, “10 gün içerisinde filomuza 16+1, 18+1 ve 21+1 koltuklu araçlardan 5 adet daha katacağız. Bu yatırımla da Trakya hattında kısa mesafelerde hizmet veren tüm araçlarımızı yenilemiş olacağız” dedi.  ■

İstanbul-Plovdiv-Sofya seferleri başlıyor 
22 Nisan’da İstanbul-Plovdiv-Sofya hattında hizmet vermeye başlayacaklarını açıklayan Muhittin Nişikli, “Bu yeni hatla birlikte Bulgaristan’da gitmediğimiz nokta kalmamış olacak. Ayrıca Bulgaristan seferlerimiz içerisinde yer alan Burgas-Aytos-Şümen-Rezgrad-İsperih-Dulova-Silistra hattında hizmet veren araçlarımızın tamamı 2+1 koltuklu oldu” dedi. Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Nişikli, sözlerine tüm sektöre bol kazanç dileyerek bitirdi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159