Aksu Turizm’e 3 Safir, 2 Maraton

banner113

Temsa; Aksu Turizm’e 2 Safir, 1 Maraton teslimatı gerçekleştirdi. Araçları Aksu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan’a Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ teslim etti. Aksu Turizm 1 Safir ve 1 Maraton’u da Mayıs ayında teslim alacak.

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.04.2021, 16:18 12.04.2021, 16:50 Taşıma Dünyası
Aksu Turizm’e 3 Safir, 2 Maraton

Temsa; Aksu Turizm’e 2 Safir, 1 Maraton teslimatı gerçekleştirdi. Araçları Aksu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan’a Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ teslim etti. Aksu Turizm 1 Safir ve 1 Maraton’u da Mayıs ayında teslim alacak.

20 yıla uzanan işbirliği

Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Aksu Turizm ile uzun süredir iş ortaklıkları bulunduğunu söyleyerek, “20 yılı aşkın süredir işbirliğimiz sürüyor. Kriz dönemlerinde bile Aksu Turizm mutlaka 1-2 adet de olsa Temsa yatırımı yapıyor. Şu anda bir paket anlaşması yaptık ve 3 adedini bugün teslim ettik. Sezonun başlangıcına kadar diğer araçları da teslim edeceğiz. Aksu Turizm Safir yatırımlarının yanısıra bu sene Maraton yatırımları da yapıyor. Antalya’da, Maraton araçlara dabu süreçte yoğun bir ilgili olacağını düşünüyoruz” dedi. 

Temsa sayısı 17 oldu

Bu yıl 10 araçlık bir yatırım planı olduklarını belirten Aksu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan, “10 adedin 7’si Temsa olacak. Şu an 2 Safir ve 1 Maraton filomuza katıldı. Diğer araçlarda Mayıs ayında filoda yerini alacak.Şu an filomuzda 153 özmal araç var. Teslim aldığımız 2 adet araçla filodaki Temsa sayısı 17 adet oldu” dedi. 

Turizmin yükselen yıldızı: Maraton 

Şeref Karacan, Temsa tercihlerini de şu şekilde açıkladı: “Çok uzun yıllardır Temsa ile işbirliğimiz var. Bu markaya güvenimiz çok sağlam. Ayrıca ilk alım maliyeti anlamında Temsa çok daha avantajlı. Bu yıl Safir yatırımının yanısıra filomuza Maraton araçlardan katıyoruz. Bence turizmin yükselen yıldızı Maraton olacak. Gerçekten görüntüsü, kullanımı ile çok güzel bir otobüs. Antalya’da Maraton yatırımlarının devamı gelecek.” 
Günlük vaka artışlarının kendisini endişelendirdiğini belirten Karacan, “Bu yatırımı yaparken bunu da düşünmüyorum desem yalan olur. Ama aşılama süreciyle kapanmadan devam edebileceğimizi düşünüyorum. Bu süreci en az zararla atlatabilmek adına çalışmalar yaptık. Borçlarımızı yapılandırdık. Bütün zorluğa rağmen çalışanlarımızı koruduk” dedi.

Doğum günü pastası 

Aksu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan’a araç teslimatı öncesinde bir sürpriz de hazırlandı. Doğum günü 25 Mart olan Şeref Karacan, 50’nci yaş günü için hazırlanan pastayı kesti. Sürpriz doğum günü kutlamasını beklemediğini belirten Şeref Karacan, TEMSA yönetimine teşekkürlerini iletti: “Çok uzun süredir TEMSA ailesi içinde yer alıyorum. Ama bu sürpriz doğrusu çok mutlu etti beni. Antalya Oto Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Sabır’a da çok teşekkür ediyorum. Antalya’nın sevilen bir esnafıdır. 

TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Şeref Karacan’a sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diledi, TEMSA ve Aksu Turizm’in işbirliğinin de çok uzun yıllar devam etmesini istediklerini söyledi. 

Taşıma Dünyası Gazetesi 376 PDF formatında 5 Nisan 2021 tarihli sayısını okumak için linki tıklayınız.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159