Gelecek Otomotiv’den Travel Expres Seyahat’e Tourismo 15 RHD

banner113

2017 yılında faaliyetine başlayan İstanbul merkezli Travel Expres Seyahat filosuna Tourismo 15 RHD 2+2 koltuklu otobüs kattı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.07.2021, 21:09 Erkan YILMAZ
Gelecek Otomotiv’den Travel Expres Seyahat’e Tourismo 15 RHD

Mercedes-Benz Türk bayii Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü düzenlenen törenle Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Travel Expres Seyahat CEO Mohamed Mustafa ve Rezervasyon Yöneticisi Seher Çetin’e Tourismo 15 RHD 2+2 otobüs teslim etti.

Yapılan teslimatla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, aşılanma sürecinin hızlanması ve birçok ülkeden uçuşlara yönelik izinlerin verilmesinin ardından turizm sektöründe çok yüksek bir hareketlilik yaşandığını belirterek, “Pandemi sürecinde normalleşme adımları turizm sektörüne yüksek seviyede hareketlilik yaşatıyor. Bu hareketlilik birlikte turizm taşımacıları yeni araç yatırımlarına yöneldi. Turizm sektöründe herkesin beklentisi olumlu sürecin devam etmesiyle birlikte sezonun biraz daha uzaması. Travel Expres Seyahat’de bu olumlu süreç doğrultusunda yeni araç yatırımına yöneldi ve tercihi de Tourismo oldu. Yeni aracın firmaya hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İşbirliğimizin önümüzdeki süreçte de devam etmesini arzuluyoruz” dedi.

En iyi hizmeti sunma ilkesiyle Mercedes Tourismo yatırımı yaptık

Travel Expres Seyahat CEO’su Mohamed Mustafa’da, Türkiye’nin turizm alanında çok önemli bir potansiyele sahip olduğu belirterek, “Pandemi sürecindeki olumlu gelişmeler turizm tarafına beklediğimiz, özlediğimiz hareketliliği getirdi. Biz müşterilerimize en iyi hizmeti en konforlu ve güvenli araçla vermeyi ilke edinen bir firmayız. Bu ilke doğrultusunda bizim ihtiyaçlarımıza en uygun ürün Mercedes-Benz Tourismo araçlar. Bu işbirliğinin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Sayın Cüneyt Ergün’e destekleri ve ilgisi için de teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159