banner69

Kemal Erdoğan Sena Turizm’in CEO’su oldu

banner113

Karayolu yolcu taşımacılığının en önemli profesyonel yöneticileri arasında yer alan Kemal Erdoğan, Antalya’nın önde gelen turizm taşımacısı Sena Turizm’in CEO’su oldu.

banner114
TURİZM TAŞIMA 19.03.2021, 11:57 19.03.2021, 13:25 Taşıma Dünyası
Kemal Erdoğan Sena Turizm’in CEO’su oldu

ÖZEL HABER / Erkan YILMAZ

Kemal Erdogan taşımacılık sektörüne Sena Turizm ile yeniden dönüş yaptı. Yeni göreviyle ilgili TAŞIMA DÜNYASI’na özel açıklamalarda bulunan Kemal Erdoğan, 10 Mart 2021 Çarşamba günü itibariyle yeni görevine başladığını belirtti.

Büyük bir heyecanla işe başladık

Kemal Erdoğan, şehirlerarası tarafından turizm taşımacılığı tarafına geçişini şu şekilde değerlendirdi: Aslında özü çok farklı değil, yine yolculara yönelik ulaşım hizmeti sunuyorsunuz. Yine yol güvenliği kritik, yolcu konforu kritik, şehirlerarası ile çok farklı değil. Hatta çok fazla ortak noktaları var. Büyük bir heyecanla işe başladık. Zaten heyecan duymadan bir işe başlamamak lazım. Heyacan duymadığınız bir işi yapmamanız da gerekiyor. Çok heyecanlı ve istekli bir şekilde işe başladım. Bu yıl özellikle turizm tarafında Antalya içinde, Sena Turizm içinde iyi görünüyor” dedi.

Sena Turizm’in yeni bölgelerde büyüme hedefi

Sena Turizm’in büyüme hedefleriyle yeni bölgelerde şirketler kurulacağını da açıklayan Kemal Erdoğan, “ Yeni bölgelerde kurulacak şirketlerde küçük bir hissem de olacak, ortaklığımda olacak. Sadece çalışan olarak değil, bu işin bir parçası ve ortağı olarak da geldim. Sena Turizm’in grup şirket sayısı artacak, arttıkça da yeni atılımlarımız olacak. Planlarımız, hedefimiz öyle” diye konuştu.

Sena Turizm

1994 yılında Antalya merkezli olarak kurulan Sena Turizm başta turizm taşımacılığı VIP, Expres, kongre, seminer ve organizasyon transferleri alanlarında hizmetler veriyor.

Taşıma Dünyası olarak Kemal Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159