banner69

Kıraç Turizm’den 4 Temsa Safir Plus yatırımı

banner113

Antalya’nın en önde gelen firmalarından Kıraç Turizm’e 3 adet Safir teslimatı yapıldı. Araçları; Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Temsa Otobüs Satış Müdürü İrfan Özsevim, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay, Kıraç Turizm Genel Müdürü Havva Kıraç’a teslim etti. 

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.04.2021, 15:47 12.04.2021, 16:53 Taşıma Dünyası
Kıraç Turizm’den 4 Temsa Safir Plus yatırımı

25 Mart Perşembe günü düzenlenen törenle Antalya’nın en önde gelen firmalarından Kıraç Turizm’e 3 adet Safir teslimatı yapıldı. 
Araçları; Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Temsa Otobüs Satış Müdürü İrfan Özsevim, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay, Kıraç Turizm Genel Müdürü Havva Kıraç’a teslim etti. 

Sezona yönelik iyi sinyaller

Temsa’nın en eski iş ortakları arasında yen alan Kıraç Turizm’e araç teslimatı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tolga Kaan Doğancıoğlu, “Yıllardır başarıyla devam eden bir işbirliğimiz var. Birde babadan kıza bir nesil aktarılmış bir şirket var. Bugünlerde Antalya’da olmak ve teslimatlar yapmak hem heyecan veriyor hem de mutluluk. Turizm sezonuna yönelik iyi sinyaller geliyor. Yatırımlarda bunu gösteriyor. Hem aşılama süreci artar hemde gelen turist sayısı artar diye umuyoruz. Böylece, geçen yılın kayıplarını da umarız geri almak mümkün olur. Kıraç Turizm’in parkında Safir Plus araçları görmek mutluluk veriyor” dedi. 

10 adetlik sipariş

Kıraç Turizm Genel Müdürü Havva Kıraç, 3 adet Safir Plus otobüsü teslim aldıklarını, 10 adetlik bir sipariş de verdiklerini, “Kademeli şekilde bize teslim edilecek. 10 adetlik sipariş de turizmdeki hareketliliğe bağlı olarak artabilir. Filomuzda 300 dolayında Temsa var. Biz Temsa’nın en eski iş ortakları arasındayız. Babam ve Temsa bu güven ilişkisini 30 yıldır çok iyi kurmuş. Bunu devam ettirmek bana düşüyor” dedi. 

Gelecek için umutluyuz

Turizme yönelik iyi sinyaller aldıklarını da vurgulayan Havva Kıraç, “Tabii, hepimiz 2020 yılında yaşadıklarımız nedeniyle geleceğe temkinli bakıyoruz. Araçlarımızı yeniliyoruz, parktaki araçların bakımını yapıyoruz. Geleceğe yönelik umutlu olmak istiyoruz. Biz pandemi sürecine çok borçlu şekilde yakalanmadık ve hatta 2020 yılında yine TEMSA’dan 5 araç aldık” dedi. Sektörü çok sevdiğini belirten Kıraç, “Erkek egemen bir sektör ama biz kadın yöneticiler her işi başarabileceğimizi de gösteriyoruz. Biz ülkemize en iyi hizmeti sunma çabası içindeyiz” dedi. ■

Taşıma Dünyası Gazetesi 376 PDF formatında 5 Nisan 2021 tarihli sayısını okumak için linki tıklayınız.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159