Otokar’dan İZTAD ve EGETURDER’e dayanışma yemeği

banner113

Otokar, İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) ve Ege Turizm Taşımacıları Derneği (EGETURDER) yönetimine bir yemek organizasyonu düzenledi. 

banner114
TURİZM TAŞIMA 15.11.2021, 13:00 16.11.2021, 16:14 Taşıma Dünyası
Otokar’dan İZTAD ve EGETURDER’e dayanışma yemeği

Haber: Cumhur ARAL / İZMİR  

İzmir Kordon’da gerçekleşen organizasyona Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, SSH Birim Yöneticisi Ömer Selçuk Ceylan, SSH Bölge Yöneticisi Nuri Vural, Otokar İzmir bayi Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Atalay, Ali Rıza Atalay, İZTAD Başkanı Coşkun Altın, EGETURDER Başkanı Özer Bür, Yönetim Kurulu Üyeleri, İZTAD ve EGETURDER Basın Danışmanı ve gazetemiz yazarı Cumhur Aral katıldı. 

Bir araya gelmekten mutluyuz

Otokar Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, İZTAD ve EGETURDER yönetimi ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Pandemi nedeniyle uzun süre yüz yüze görüşmek, bir araya gelmek mümkün olmadı. Bu süreçte hem bizler hem de İzmir bayimiz Atalay Otomotiv, iletişimi hiç kopartmadan müşterilerimizle diyalog içinde olmaya ve destek vermeye devam ettik. Bugün de yüz yüze bir araya gelmenin keyfini yaşadık. Hep beraber yaşanan süreci değerlendirdik, müşterilerimizi her zaman yaptığımız gibi can kulağıyla dinledik. Onların görüşleri, talepleri bizler için her zaman yol gösterici oldu. Bundan sonraki süreçte de yine müşterilerimizle bir araya gelmeye ve onları dinlemeye devam edeceğiz. Çok güzel keyifli bir gece geçirdik. Davetimize katıldıkları ve bizlerin yanında oldukları için hem İZTAD Başkanı Coşkun Altın hem EGETURDER Başkanı Özer Bür’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Umarız bundan sonraki süreç sağlıklı bir şekilde geçer ve 2022’de çok daha güzel gelişmelerle bir arada olabiliriz” dedi.  

Özer Bür, İsmet Atalay, Coşkun Altın

İş ortaklarımızla birlikte…

Otokar Bayii Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay da, pandemi sürecinin herkese zor şartlar yaşattığını belirterek, “Bu zor şartlar içerisinde müşterimizin her sorununda yanında olmaya ve destek vermeye özen gösterdik, bundan sonra da devam edeceğiz. Bu akşam iş ortağımız olarak gördüğümüz dostlarımızla yüz yüze bir arada olmaktan çok mutluyuz. Umarız pandemi sürecini geride bırakır ve 2022 yılında herkesin çok daha mutlu olacağı bir dönemi yaşarız” dedi.   

Otokar ve Atalay Otomotiv’e teşekkür

İZTAD Başkanı Coşkun Altın da yaptığı açıklamada, “Hem Otokar hem de Atalay Otomotiv yönetimine bize verdikleri bu davet ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Biz de bir araya gelmekten, dayanışma gösterilmesinden çok mutluyuz. Bütün dünya zor bir dönem yaşadı. Umarız artık geride kalır bu zorluklar. Çünkü taşımacılar olarak gerçekten çok yorucu ve ekonomik kayıpların büyük olduğu bir dönem oldu. 2022’de herkesin hem üreticilerin hem de taşımacıların daha mutlu olacağı günleri görebiliriz” diye konuştu. 

Bu anları çok özlemişiz 

EGETURDER Başkanı Özer Bür de çok keyifli bir buluşma yaşadıklarını belirtti: “Birbirimizle karşılıklı oturamadığımız, keyifli sohbetler yapamadığımız uzun bir dönemin ardından şimdi bir aradayız. Bunu sağlayan da Otokar ve Atalay Otomotiv yönetimi oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hepimiz bu anları özlemişiz, şu da bir gerçek ki, bir arada olmak çok değerliymiş. Herkes bu süreçteki deneyimini birbiriyle paylaştı. Geleceğe yönelik beklentilerini aktardı. Umarız bunu daha çok yapabilme fırsatı bulabiliriz.” ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159