banner69

Şekerler Turizm 20 Prestij aldı

banner113

Temsa Antalya’nın turizm ve personel taşımacılığının önde gelen firmalarından Şekerler Turizm’e 20 adet Prestij teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.04.2021, 16:05 12.04.2021, 16:52 Taşıma Dünyası
Şekerler Turizm 20 Prestij aldı

Temsa Antalya’nın turizm ve personel taşımacılığının önde gelen firmalarından Şekerler Turizm’e 20 adet Prestij teslimatı gerçekleştirdi.
Araçlar, Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Temsa Otobüs Satış Müdürü İrfan Özsevim, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay tarafından törenle Şekerler Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şeker’e teslim edildi. 

Temsa ile 50 araçlık görüşme

Şekerler Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şeker, her yıl araç yatırımı yaptıklarını, pandemiye rağmen de filolarını yenilemeye devam ettiklerini belirterek, “Turizm sektörü her ne kadar pandemi sürecinde çok büyük yaralar almış olsa da biz bu süreyi lehimize çevirecek markalarla, doğru fiyatlarla filomuzu güncel tutuyoruz. Dolayısıyla Temsa ile son 4-5 yıldır özellikle, güzel çalışmalara imza atıyoruz. Yeni dönemde de filomuz büyümeye devam edecek. Temsa ile bu yıl içintoplamda 50 araçlık bir görüşmemiz var. Şu an ilk 20 adedi filomuza kattık. Temsa araçlar işletme maliyetleri ve müşteri memnuniyeti açısından tercihimizde öne çıkıyor. Özellikle yakıt tüketimi çok düşük” dedi. 

Yüzde 30 daha iyi olacak

Pandemiye rağmen bu yıl geç açılacak ama yine geç kapanacak bir sezon beklentisi içinde olduklarını belirten Mustafa Şeker, “2020’den yüzde 20-30 seviyesinde daha iyi bir sezon olacağını tahmin ediyoruz. 2019 seviyesine yakalayamayız. Her kriz turizm sektörünü 3 yıl geriye götürüyor. Biz pandemi sürecinin olumsuzluklarını ancak 2023’te tam anlamıyla atabiliriz. Bu süreci farklı alanlara yönlenerek, riskimizi dağıtarak atlatmaya gayret ediyoruz. Pandemi bize tek bir alana bağlı kalmamayı, farklı alanlarda her an tedbirli olmayı, her işin 1 yıllık projelendirilmesi gerektiğini öğretti. Borçlanma, planlama anlamında artık 1 yıl vadeyi görmek gerekiyor. Bu sürece alıştık. Sektörümüz daha dinamik olacak ama yeni maliyetler de kalıcı olacak. Araçların dezenfekte edilmesi ve hijyene yönelik yatırımlar yaptık. Sürücülerimizi koruma altına aldık, çünkü sürücüyü kaybettiğinizde operasyon durma noktasına gelir. Günlük vaka artışları da beni endişelendiriyor, Haziran sonunda daha normale döneriz diye umuyorum. Bireysel taşımacı yerine daha çok kendi özmal araçlarımızla hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Bu tabii, daha maliyetli oluyor ama hizmet kalitesini de arttırıyor. Filomuzdaki araçlara bakım hizmetini kendimiz verince maliyetlerimiz yüzde 30 azalıyor” dedi. 

İki taraf da kazanıyor

Temsa Otobüs Satış Müdürü İrfan Özsevim de, Şekerler Turizm’in 26 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, “Temsa’nın Antalya’da çok geniş bir müşteri kitlesi var. Bu müşteriler de gerçekten Şekerler Turizmgibi hizmet yapısı ve kurumsal kimlikleriyle bölgede fark yaratmış, markalaşmış şirketler. Şekerler Turizm firma ortağı Mustafa Şeker’i 15 yıldır tanıyorum ve işine ne kadar özen gösterdiğinin yakinen tanığıyım. Şekerler Turizm yeniliğe açık bir firma. Bu anlayışa sahip firmalarla iş ortaklığı yapıyor olmak da bizleri mutlu ediyor, Burada başarının sırrı iyi bir ürünü pazara sunmanın yanısıra o ürüne satış sonrası süreçte de sahip çıkılması ve müşterinin ihtiyaçlarına, beklentilerine uygun çözümler üretilmesi. Müşteri ile birebir güven duygusunu oluşturmak çok önemli. Her iki tarafın da kazandığı bir sistemin olması da işbirliklerinin yıllarca devam etmesini sağlıyor. Pandemi sürecine rağmen müşteriyi araç alımına yöneltmek kolay değil. Müşteri umutla yeni yatırımlar yapıyor, sizde onları destekliyorsunuz. Geleceğe pozitif bakmak önemli” dedi. ■

Taşıma Dünyası Gazetesi 376 PDF formatında 5 Nisan 2021 tarihli sayısını okumak için linki tıklayınız.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159