banner69

Zemzem Turizm’den 55 otobüs yatırımı

banner113

Zemzem Turizm’e Temsa otobüs teslimat töreni 24 Mart Çarşamba günü yapıldı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 12.04.2021, 16:33 13.04.2021, 16:20 Taşıma Dünyası
Zemzem Turizm’den 55 otobüs yatırımı

Zemzem Turizm’e Temsa otobüs teslimat töreni 24 Mart Çarşamba günü yapıldı.
Törene Zemzem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferman Yıldırım, Erhan Yıldırım, İlhan Yıldırım, Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Temsa Otobüs Satış Müdürü İrfan Özsevim, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay, Antalya Oto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır katıldı. 

Her 3 otobüsten 2’si Temsa

Zemzem Turizm’in Antalya’nın en önde gelen firmaları arasında yer aldığını belirten Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “Zemzem Turizm Temsa’nın en eski müşterisi hatta Temsa ürünlerini alan ilk firma. Bu teslimatın üç önemli sonucu var. Birincisi,Temsa’nın yeniden yapılandığı süreçte en büyük volümlü satışının yapılıyor olması. İkincisi, bu zorlu süreçte turizm sektöründe neler olacak, turist gelecek mi, gelmeyecek mi derken sezona hazırlık yapan firmaların yaptığı alımlar bize çok önemli umut veren gelişmeyi de gösteriyor. Antalya firmaları turizm sezonunu Temsa yatırımları ile açıyor. İnşallah iyi bir turizm sezonu olacak. Bu satışlarda ekibimiz Hakan Koralp, Baybars Dağ, İrfan Özsevim, Volkan Tolunay’ın ve yeni yetkili satıcımız Antalya Oto’nun büyük katkıları var. Ahmet Sabır’a da çok teşekkür ediyoruz. Türkiye otobüs pazarında her 3 otobüsten biri Temsa markalı. Biz bunu Antalya’da her 3 araçtan ikisi Temsa markalı ürün haline getirmek istiyoruz” dedi.

Filomuzda 400 adet Temsa markalı araç var

Zemzem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, 20 yıldır taşımacılık faaliyeti gösterdiklerini, Temsa ile 13 yıldır ticaret yaptıklarını belirterek, “Neredeyse 10 yıldır filomuzda Temsa markası dışında araç bulunmuyor. Temsa ile ilk temasımız 2008 yılında oldu ve o gün bugündür Temsa’nın bayrağını taşıyoruz. Temsa ürünlerini tercihimizi düşük yakıt tüketimi ve satış sonrasında yüksek hizmet kalitesine sahip olması belirliyor. Satış sonrasında takipçilik çok iyi. Yedek parça ve bakım noktasında, beklediğimiz destekleri alıyoruz. Personel yoğunluklu çalışırken son iki yıldır turizm alanına da çok fazla yoğunlaştık. Resmi kurumlara da hizmet veriyoruz. Bu yıl herkes araç satarken biz araç alımına yöneldik. Temsa Maraton’da bölgede iyi bir ivme yakalattık, bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Bugüne kadar Temsa’nın desteğini aldık, bundan sonra da alacağımıza da inanıyoruz. Antalya pazarında Temsa’ya katkılar sağladığımıza da inanıyoruz. Prestij alımlarımız diğer firmaları da bu ürüne yöneltti. Araç alma düşüncesi olan meslektaşlarımızı da Temsa’ya yönelttik. Şu an filomuzda 1200 özmal içerisinde 400 adet Temsa markalı araç var. Yaklaşık 2000 araç çalıştırıyoruz. Her ay Temsa araç alıyoruz. İhtiyaç oldukça da almaya da devam edeceğiz. Filomuza 10 Maraton, 10 Safir, 35 adet de Prestij kattık. Temsa yönetimine bize sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi. 

İyi bir turizm sezonu bekliyor

Pandemiye rağmen turizm sezonuna yönelik çok iyi sinyaller aldıklarını belirten Ayhan Yıldırım, “Acentelerle yaptığımız görüşmeler bu sinyalleri veriyor. Biz 2019 seviyesini yakalamayı umuyoruz. İyi bir sezon bizi bekliyor. Şu anda vakalardaki artış korkutucu ama alınacak önlemlerle bunun kontrol alınacağına inanıyoruz. Turizm çalışanlarının aşılanmasına da bir an önce başlanması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. ■

Taşıma Dünyası Gazetesi 376 PDF formatında 5 Nisan 2021 tarihli sayısını okumak için linki tıklayınız.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159