AŞTİ'de öğrenci̇lere ücretsi̇z ulaşim ve rehberli̇k hi̇zmetleri̇ veri̇li̇yor

banner113

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırmak amacıyla Başkent’e gelen öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk karşılayan oluyor.

banner114
GÜNDEM 03.08.2015, 17:24 03.08.2015, 17:30 Taşıma Dünyası
AŞTİ'de öğrenci̇lere ücretsi̇z ulaşim ve rehberli̇k hi̇zmetleri̇ veri̇li̇yor
Büyükşehir Belediyesi, bugün başlayan ve 7 Ağustos'a kadar sürecek 2015-2016 eğitim yılı üniversite kayıt işlemleri için şehir dışından gelen öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmayarak, AŞTİ ile Ankara Garı’nda “Öğrenci Bilgilendirme Masası” açtı.  

Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'nin, AŞTİ'nin "gelen yolcu" katı ile Ankara Garı'nın "iniş peronunda" açtığı “öğrenci bilgilendirme” stantlarında personel tarafından güler yüzle ve çeşitli ikramlarla karşılanıyor. 

Uzun yıllardır devam eden “Öğrenci Bilgilendirme Masası”  hizmetiyle, üniversite öğrencileri ve ailelerine, Başkent’e adım attıkları andan itibaren sahip çıktıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, stantta konuklara, Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine sunduğu ücretsiz hizmetler hakkında bilgi veriyor. Bu arada öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Ayrıca kayıt yaptıracakları üniversitelere, öğrenciler  turizm otobüsleriyle ücretsiz olarak götürülerek ulaşımları da sağlanıyor.  

Stantlarda öğrencilere ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti, sabahları ücretsiz çorba dağıtımı, gençlik merkezleri, BELMEK ve BELTEK kursları gibi hizmetleri hakkında bilgiler veriliyor.  Ayrıca öğrencilere Ankara’nın tanıtım kitapçığı haritası da hediye ediliyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159