Filo yönetiminde teknolojinin rolü

banner113

Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı’13'e Kamil Koç da katılıyor. Kâmil Koç Otobüsleri AŞ, “Etkin Filo Yönetiminde Teknolojinin Rolü ve OEM’den Beklentiler” konulu bir sunum gerçekleştirecek.

banner114
GÜNDEM 27.09.2013, 20:20 30.09.2013, 14:07
Filo yönetiminde teknolojinin rolü
Sektörün önde gelen markalarının, otobüs üreticilerinin ve tedarikçilerinin katılacağı “Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı ’13”, 8 Ekim Salı günü Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleştirilecek. Kâmil Koç’un yanı sıra Iveco, Ford, Arçelik, BP vb. birçok markanın yer alacağı konferansta, “Ticari Araçların Geleceği”, “Filo Yönetimi ve Operasyon Etkinliği”, “Taşımacılık Operasyonu Yönetimi” gibi oturumlarla karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün bugünü ve geleceğin teknolojileri konuşulacak.

Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe çok büyük bir araç filosunu 87 yıldır başarılıyla yöneten Kâmil Koç Otobüsleri AŞ, “Etkin Filo Yönetiminde Teknolojinin Rolü ve OEM’den Beklentiler” konulu bir sunum gerçekleştirecek. Kâmil Koç bu sunumuyla, konferansa katılan dinleyicileri gelişen teknolojiler sayesinde filoların uzaktan yönetimi konusunda bilgilendirecek. Aynı zamanda, Kâmil Koç’un uzun yıllardır otobüslerinde var olan teknolojilerden, otobüs yönetiminde kullandığı uzaktan yönetim sistemlerinden ve gelecek yıllarda filo yönetiminde kullanılacak teknolojilerden bahsederek, bu alandaki tecrübelerini ve öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

Kâmil Koç Otobüsleri AŞ Genel Müdürü Kemal Erdoğan, “Operasyon merkezimizle filomuzu etkin ve verimli şekilde yönetiyoruz. Teknolojileri yakından takip ederek, filo yönetimimize entegre ediyoruz. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159