banner69

Gürsel Turizm ve Fenerbahçe Travego’da buluştu

banner113

Gürsel Turizm ve Fenerbahçe’nin tercihi Mercedes-Benz Travego oldu. Fenerbahçe Futbol Takımına şampiyonluk yolculuğunda Gürsel Turizm ve Travego eşlik edecek. Gürsel Turizm, Fenerbahçe Spor Kulübü Karayolu Resmi Ulaşım Tedarikçisi oldu

banner114
GÜNDEM 17.10.2016, 10:06 17.10.2016, 10:23 Taşıma Dünyası
Gürsel Turizm ve Fenerbahçe Travego’da buluştu


HABER: ERKAN YILMAZ

Gürsel Turizm’in, Mercedes-Benz Türk ile yaptığı anlaşma sonucu, sarı-lacivertli takımın tüm güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yeni Travego, Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Samandıra Tesislerinde 14 Ekim Cuma günü İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyeleri Hürer Gündüz, Türker Karahasan, Bülent Birant, Kerem Birant, Alper Birant ile Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan,  İkinci El Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan ile Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Dick Advocat ile tüm futbolcular yer aldı. 

Büyük buluşma 

Personel ve okul taşımacılığının lider firması Gürsel Turizm ile Türkiye şehirlerarası ve turizm otobüsü sektörünün lideri Mercedes-Benz Türk, Süper Ligin iddialı takımlarından Fenerbahçe için güçlerini birleştirdi. 

İlk defa 1972-75 yılları arasında görev yapan unutulmaz teknik direktör Valdir Pereira Didi döneminde sarı lacivertli takıma hizmet veren Gürsel Turizm, 2016-17 futbol sezonunda da Fenerbahçe Spor Kulübü karayolu resmi ulaşım tedarikçisi oldu ve takımın kullanımına özel bir Mercedes-Benz Travego tahsis etti. 

Gürsel Turizm’inde Fenerbahçe’nin de tercihi Travego 

2016-17 futbol sezonunda da tercihini yeni Travego’dan yana kullanan Gürsel Turizm, Mercedes-Benz Türk tarafından Hoşdere Fabrikası’nda üretilen Travego takım otobüsünü törenle sarı lacivertli kulübe teslim etti. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, kulübümüzün geleceğini garanti alacak sponsorluk faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirterek,   Gürsel Turizm’in futbol takımımıza tahsis ettiği Travego ile önemli bir ulaşım sponsorluğu anlaşmasına imza attık. Futbolcularımızın sağlığı, emniyeti ve konforu bizim çok önemli. Buna verdiğimiz önem çerçevesinde çok donanımlı, çok emniyetli, çok konforlu bir otobüs tahsis ettiler. Gürsel Turizm yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu otobüs zafere giden yolda yardımcı olsun 

İTO Başkanı İbrahim Çağlar da, “İstanbul Ticaret Odası da Fenerbahçe gibi bir marka. 1882 yılında kurulmuş dünyanın en büyük ticaret odasıdır. Bana az önce basından arkadaşlar, Fenerbahçeli misiniz diye sordu. Ben de ‘Herkes Fenerbahçeli doğuyor. Tabiat ve doğa şartları birtakım değişiklikler oluşturuyor. Bu otobüsün Fenerbahçe’nin zafere giden yolunda yardımcı olmasını diliyorum.  Çok güvenlikli hazırlanmış. İçini gezdim gerçekten çok keyifli. Ama kaptanın masası ve koltuğuna imrendim açıkçası. Levent Bey’e, ‘Bizde bir araç yapsak İstanbul trafiği için rahat ederiz’ dedim. Mercedes ve Gürsel Turizm’e teşekkür ediyoruz. Çok güzel hazırlıklar yapmışlar. Levent Birant İTO’da Meclis Üyesi. Personel ve okul taşımacılığında İstanbul’a çok önemli katkıları var. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Fenerbahçe-Gürsel geçmişi 

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, yarım asırdır Fenerbahçe’ye hizmet verdiklerini belirterek, “Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Birant’ın babası Hasan Adnan Birant, 1970’li yıllarda Fenerbahçe takım otobüsünün kaptanıydı. O zaman Fenerbahçe Gazanfer Bilge’den araç alıyordu. Herkes takım otobüsü ile gitmek istemiyordu. Adnan Baba, Fenerbahçe sevgisi ile gidiyordu. Bu projeyi getirdiklerinde çok mutlu olduk. Fenerbahçe’ye hizmetimizin 40 yılı aşan geçmişi bizi heyecanlandırdı. Biz Mercedes-Benz Türk’e gittik. En iyisini istedik. Özel bir araç üretildi. Çok emek verildi. Sevgi ile yapıldı. Hepimiz emek harcadık. Sevgi ile yapılan ilk otobüs bu. Bu otobüsün özel ses sistemi var. Masa düzeni ona göre. Uydu yayınları ile televizyon yayını var. İklimlendirme sistemi özel. Öndeki radar çarpışmaları önlüyor. Camlarında özel kaplama var. Çevreci bir otobüs. Didi, derbi maçlardan önce futbolculara, ‘Bugün sizin gününüz, dilediğiniz gibi oynayın’ dermiş. Ben de diyorum ki, ‘Bu otobüs sizin otobüsünüz dilediğiniz gibi kullanın.’ Umarız şampiyonluklara vesile olur” diye konuştu. ■



Soldan: Alper Kurt, Hürer Gündüz, Önder Fırat, Levent Birant

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159