banner69

İstanbul'da Plaka Tahditi seçimden önce çıkacak

banner113

Servisçinin umutla beklediği plaka tahdidi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Büyükşehir ile bir toplantı daha yapıldı. Seçimden önce plaka tahdidi kararının alınması bekleniyor.

banner114
GÜNDEM 15.10.2015, 14:15 15.10.2015, 14:54 Taşıma Dünyası
İstanbul'da Plaka Tahditi seçimden önce çıkacak

HABER: CANER ÖZCAN

İ
SAROD ve İSTAB Başkanlarından servisçiye müjdeli haber!


İ
stanbul Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü servis taşımacılarını 15 Ekim 2015 Perşembe günü İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Edirnekapı Hizmet Binası’nda saat 10.00’da yapılan toplantıya İSAROD Başkanı Hamza Öztürk, İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Orduhan katıldı. Toplantı çıkışında İSAROD Başkanı ve İSTAB Başkanı Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundular.

20 Ekim Salı günü karar çıkmasını bekliyoruz


İ
SAROD Başkanı Hamza Öztürk: Bir komisyon toplantısı yapıldı. Bu komisyonda İstanbul’da uygulanacak plaka tahdidinden kimlerin yararlanıp yararlanmayacağı konuşuldu. Ama sonuç önümüzdeki hafta Salı günü belirlenecek. Taleplerimizi ilettik. Hatta plakanın rakamına kadar birçok şey konuşuldu. Kimler alacak, kimler alayacak, uyulacak şartlar. Diğer illerin uygulamaları bunlar konuşuldu. Ama nihai kararı önümüzdeki hafta Salı günü inşallah. Bugün konuşulan, zikredilen gün Salı günü. Seçimden önce plaka tahdidi kararı çıkacak. Lisanslama olsaydı, bu noktaya kadar gelemezdik. Şu an bütün sektörün bütün bileşenleri burada. Ticaret odası, İSTAB, İSAROD, TŞOF, İSTESOB, bunların yanında bizleri idare eden, emniyet, belediye, Ulaştırma Bakanlığı, hukukçular hepsi burada. Olumsuz giden hiçbir şey yok, tam tersine çok çok olumlu giden işler var. İnşallah çok kısa süre sonra müjdeyi vereceğiz.

Olumsuz giden hiçbir şey yok


İ
STAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu: Umduğumuz gibi gidiyor. Olumsuz giden hiçbir şey yok. Önümüzdeki hafta alt komisyonda görüşüldükten sonra UKOME kararına dönüşür inşallah. Önümüzdeki hafta büyük bir ihtimalle olumlu bir karar çıkacak diye düşünüyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti sektör için gösteriyoruz. 

Yorumlar (42)
Bülent yıldırım 9 yıl önce
Ya bu görüşmelerin hepsi geçen seçime bir ay kala da yapılmıştı. Hepsi hepsi seçim oyunu ne yazıkki. Tarifeleri ve plakaları almadığımız takdirde inanmam. Secime kadar oldu bitti yarın bugun diyerek seçimi geçiricekler. Ondan sonra da hala bi cvp yok. Bizde bekliyoruz. Yarın ki görüşmeyi iptal ettiler gibi sözlerle yine oyalanıcaz. Hepsi budur yani
akın şen 9 yıl önce
İnşallah secimden önce cikarda istanbulda yaşayan şu sigra parasi bulamayan gariban servsciler hüsrana ugrmazlar
Hilmi 9 yıl önce
Esnaf çok zor durumda.. Umuyorum ki bu millet size o kadar inanmışken bir sorunla karşılaşmaz.

Sayın Cumhurbaşkanımız bu sözü verdiğinde sonra piyasaya giren arabalar dan dolayı is bulamıyoruz. 200 tl lik yerlere 120 tl veriyorlar.. kesintilerin hesabı belli değil. Bandrol ceza vergi taksit ve kredilerimizi ödeyemeyecek duruma geldik.

biz yanlız değiliz 300.000 kişiyiz. 300.000 akp oyu demek.

hakkımızda hayırlısı olsun. Saygılar.
Mehmet Sahin 9 yıl önce
Ve umutların tekrardan yeşerdiği an.Odalarımızdan ve emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.
yılmaz korkusuz 9 yıl önce
Başka salılar olmasın bu işi secimden evvel bitir başkanım saygılar
tekin 9 yıl önce
40000tl fiyat var
Nurullah ALTINER 9 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun tüm camiamiza
Elif Sahin 9 yıl önce
Teşekkürler Hamza baskan bekliyo ruz inşallah hayirlisi ile olur .
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
banner117
15
açık
banner159