Kaptanlar Kulübü Mart 2019 Ödülleri Verildi

banner113

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği, sektörün kanaat liderlerini biraraya getirdiği Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'ne sektörün lider kadınları damgasını vurdu. 13 Mart'ta İTÜ ARI Teknokent'te gerçekleştirilen etkinlik; sektörde kadın istihdamının öneminin tartışıldığı panelle başladı. Ata Şenpolat’a Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün takdim edildiği etkinlikte, Ayın Kaptan Şoförü seçilen kaptanlara ödülleri takdim edildi.

banner114
GÜNDEM 22.03.2019, 15:09 22.03.2019, 15:37 Taşıma Dünyası
Kaptanlar Kulübü Mart 2019 Ödülleri Verildi
İTÜ ARI Teknokent'te düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni” etkinliğinde, sektörün önde gelen federasyon ve firma yöneticileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende, Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi adlı panelin ardından, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ile Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri sahiplerini buldu; ‘Otomotivde Dijitalleşme ve Veri Koruma’ ile ilgili sunum paylaşıldı. Sunum, Kurt&Partners Yönetici Ortak Avukat Özlem Kurt tarafından gerçekleştirildi.


Panelde “Sektörde Kadının Yeri” Tartışıldı

“Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi” başlıklı, moderatörlüğünü IPRU Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tamay’ın panelde; sektörde kadının yeri, sektöre katkıları ve kadın istihdamı konularının görüşüldüğü oturumlardaki konuşmacılar şu isimlerden oluştu:


Oturum 1: Konuşmacılar:
− Ahu Serter – Fark Holding,
− Selcen Faydasıçok – Faydasıçok Vakfı


Oturum 2: Konuşmacılar:
− Dilara Kanca – Kanca,
− Şafak Pesen Üstün – Temsa

Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk; zirvede konuşmacı olarak yeralan firma yöneticilerine ve zirvenin gerçekleşmesini sağlayan Ulaştırma Platformu sponsorları Hankook, ZF, Temsa ve Kentkart’a teşekkürlerini ilettiler. ■


2019 Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü “ATA ŞENPOLAT’ın

Senede bir kişiye takdim edilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, 2019 yılı için Sn Ata Şenpolat’a takdim edildi. Şenpolat, ödülü; TOBB Sektör Meclis Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, IPRU Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tamay, TÖHOB Genel Başkanı İsmail Yüksel, TOF Genel Sekreteri Nusret Ertürk ve Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk’un elinden aldı. Oldukça duygulu anların yaşandığı törende, Ata Şenpolat, etkinliği düzenleyen Kaptanlar Kulübü kurucuları Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk’a ve federasyon başkanlarına ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Sektörün En Prestijli Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

Temsa Turizm, ZF Kentiçi, Hankook Şehirlerarası ve Servis Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor: 


Temsa Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
• Bekir Ada-Ada Turizm
• Furkan Bulak-Asbulak Turizm
• Arif Erkal-Honest Turzim 


ZF Kentiçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
• Muhmmet Cin-Sivas Halk Otobüsü
• Fatma Güngör-Manisa Halk Otobüsü
• Ersin Çalık-İETT


Hankook Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
• Kıyasettin Sezer-Balıkesir Uludağ Turizm
• Zeki Kuralay-Kamil Koç
• Fatih Keskin-Efe Tur


Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
• Osman Aytekin-Aytur
• Tolgahan Gökçek-Bizim Servis
• Haydar Zenginer-Turex

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159