banner69

Otobüs Kaptanları ödüllendirildi

banner113

Sektörün önde gelen kanaat liderleri, Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği Ulaştırma Platformu Ödül Töreni'nde biraraya geldi. İTÜ ARI Teknokent'te gerçekleştirilen etkinlikte; sektörün en prestijli ödüllerinden 'Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri', Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Firma Ödülü takdim edildi.

banner114
GÜNDEM 19.12.2016, 11:23 19.12.2016, 11:43 Taşıma Dünyası
Otobüs Kaptanları ödüllendirildi
İTÜ ARI Teknokent'te düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Ödül Töreni” etkinliğinde, sektörün önde gelen federasyon ve firma yöneticileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende Ayın Kaptan Şoförü Ödüllerinin yanında Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarı Firma Ödülü de sahiplerini buldu.

Törene; TOBB Sektör Meclisi Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Orduhan, TÖHOB Genel Başkanı İsmail Yüksel, İSAROD Genel Başkanı Hamza Öztürk, İSTAB Genel Başkan Vekili Aziz Baş, TURODER Başkanı Adnan Değirmenci, TOFED Başkan Yrd İrem Bayram, TOF Genel Başkan Yrd İbrahim Artırdı, İTO 22. Nolu Meslek Komite Başkanı ve İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş, İETT Bölge Müdürü Ahmet Albayrak, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ,  Otobüs Pazarlama Burak İçmez, İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, Pamukkale Turizm Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi C. Sadık Bababalım, Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk ve sektörün önde gelen yöneticileri katıldı.  ■


Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, C.Sadık Bababalım'a Verildi


Kaptanlar Kulübü'nün koordinasyonunda, Ulaştırma Platformu bünyesinde tüm federasyon başkanları ile birlikte verilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, ulaştırma sektörüne uzun yıllar katkıda bulunmuş olan, sektörün duayenlerinden Pamukkale Turizm kurucusu C. Sadık Bababalım'a verildi.



Kaptan Şoförler ödüllendirildi

Otokar Servis, Isuzu Turizm, Temsa Kentiçi ve Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförleri olmak toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülü alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor:  



Otokar Servis Ayın Kaptan Şoförleri:
Yasemin Bardakçı - İlkem Tur, Sinan Çevik - Tursan, Murat Yılmaz - Altur



Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförleri:
Ali Satır – Katırcıoğlu, Engin Özüparlak - Via Tur, Ceyhun Uzun - Aleyna Turizm



Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförleri:
Semih Çelik - Kütahya Özel Halk Otobüsü, Abdulkerim Okta - Özel Halk Otobüsü, Kazım Kazdal - İETT




Bridgestone Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförleri:
Naci Özata - Es Turizm, Murat Gökçen - Keşan Birlik, Ayhan Ağun - Metro 
Turizm, Nurettin Derya - Best Van Turizm



“Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Başarılı Firma Ödülü TURSAN'ın

Sektörde toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek ve firmaların, sivil toplum kuruluşlarının bu yönde projelerini, girişimlerini artırmaya yönelik olarak, Otokar öncülüğünde tüm aktif federasyonların katılımıyla başlatılan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz' mottolu projede, başarılı firma ödülü TURSAN'a verildi. Kadın çalışan istihdamı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik projelerinden dolayı verilen başarılı firma ödülünü, TURSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orduhan ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Neğiş'e, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak ve Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk verdi.  ■

Taşıma Dünyası Gazetesi, sektör etkinlerinde...

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159