banner69

TOFED ve IPRU üyeleri gala yemeğinde buluştu, üreticiler araçlarını sergiledi

banner113

TOFED ve IPRU Genel Kurulları’nın ardından gala yemeği düzenlendi. Genel Kurul süresince Temsa, Otokar, Isuzu ve Mapar araçlarını sergiledi.

banner114
GÜNDEM 16.08.2021, 14:48 16.08.2021, 16:37 Taşıma Dünyası
TOFED ve IPRU üyeleri gala yemeğinde buluştu, üreticiler araçlarını sergiledi

29 Temmuz 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen TOFED ve IPRU Genel Kurulları’nın ardından gala yemeği düzenlendi. Pandemi sürecinin başlaması ile 1.5 yıla yakın süredir bir araya gelemeyen sektör mensupları gala yemeği ile keyifli bir gece yaşama imkanı buldu.

Pandemi süreci nedeniyle 15 aydır bir araya gelemeyen otobüs sektörü 29 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilen TOFED ve IPRU Genel Kurulları nedeniyle bir araya geldi. Genel kurul sonrasında da ise gala yemeği gerçekleştirildi. Gala yemeğinde Temsa, Otokar, Anadolu Isuzu ve Mapar Otomotiv’e destekleri nedeniyle plaketler sunuldu. Gala yemeğinde sahne alan sanatçı Faruk Tuncel’in şarkılarıyla eğlenceli bir gece yaşadı.

Gala yemeğinde TOFED ve IPRU Genel Kurulu’na sponsor desteği veren üreticilere plaketler sunuldu.

Genel kurulun ana sponsoru Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ’a plaketini TOFED Genel Başkanı Birol Özcan sundu.

Anadolu Isuzu Bölge Satış Yöneticisi Ferhat Sancaklı’ya teşekkür plaketini TOFED Genel Başkan Yardımcısı Kemal Soğancı sundu.

Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı’ya plaketini TOFED Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Kara sundu.


Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalcın Şahin’e teşekkür plaketini de TOFED Genel Başkan Vekili Mustafa Yıldırım sundu.

Temsa genel kurul etkinliğinde aracını tanıttı. Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ ve bölge satış yöneticileri de otobüsçülerle bir araya gelerek araçlarla ilgili bilgiler verdiler.

Temsa, genel kurul girişine kurdukları standla otobüsçülere araçlarını tanıttılar.

Temsa, Otokar ve Anadolu Isuzu yöneticileri genel kurul sonrasında bir araya geldiler.


Otokar, genel kurul girişine kurdukları standla otobüsçülere araçlarını tanıttılar.

Anadolu Isuzu genel kurul girişinde kurdukları standla otobüsçülere araçlarını tanıttılar.

Mapar, yenilenmiş 2.el Safir otobüsü sergiledi.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159