Türkiye Otobüsçüler Konseyi Ulaştırma Bakanı’na talepleri aktardı

banner113

Türkiye Otobüsçüler Konseyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İstanbul’da bir görüşme yaparak otobüsçülerin taleplerini aktardı.

banner114
GÜNDEM 25.02.2021, 16:36 Erkan YILMAZ
Türkiye Otobüsçüler Konseyi Ulaştırma Bakanı’na talepleri aktardı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 25 Şubat Perşembe günü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde Türkiye Otobüsçüler Konseyi heyeti ile bir görüşme yaptı. Heyette TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, TOF Başkan Vekili Tahsin Yücefer ve TOBB Sektör Meclisi Üyesi, İTO Meclis Üyesi ve 22 Nolu Şehiriçi Yolcu Taşımacılığı Meslek Komitesi Üyesi Levent Birant yer aldı.

İletilen talepler

Toplantı sonrasında TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım Taşıma Dünyası’na yaptıkları görüşme ile ilgili bilgiler verdi. Sayın Bakan ile yaptığımız görüşmede, “Demiryollarında tam kapasiteye dönüldü. Aynı şekilde otobüs sektöründe de tam kapasiteye dönüşün sağlanması, Anadolu Otogarı sorunu, otogarlardaki ticari işletmelerin, lokantaların hizmet vermesine imkan tanınması, yönetmelik ile ilgili taleplerimizi ilettik. Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Murat Baştör başkanlığında sektörümüzün katılımı ile ortak bir çalışma grubu oluşturulacak. Bundan sonra çok daha etkin ve aktif bir çalışma içinde olacağız. Anadolu Otogarı noktasında arazi ile ilgili yardımcı olmasını istedik. Sayın Bakan’dan birkaç alternatif üzerinde duruluyor. Sayın Bakan Adil Karaismailoğlu, bize tavsiyelerini söyledi ve yardımcı olacağını da ifade etti. Biz Sayın Bakana sektör adına çok teşekkür ediyoruz. Çok sıcak karşılama oldu. Bizi dinledi, fikirlerini iletti. Güzel bir görüşme oldu” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159