Yalçın Şahin’den Çağatay Kepek’e hayırlı olsun ziyareti

banner113

MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, Şahin Kamil Koç Genel Müdürlüğü’ne atanan Çağatay Kepek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

banner114
GÜNDEM 19.08.2022, 14:30 19.08.2022, 14:44 Erkan YILMAZ
Yalçın Şahin’den Çağatay Kepek’e hayırlı olsun ziyareti

Yapılan ziyarette MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, Kamil Koç Otobüsleri Ticaret A.Ş’nin 96 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ve şehirlerarası yolcu taşımacılığının en önemli firmalarından birisi olduğunu belirterek, “Sayın Çağatay Kepek ile uzun yıllardır tanışıyoruz. Kendisi zaten Kamil Koç’da ticaret ve operasyondan sorumlu icra kurulu üyesi olarak başarıyla görev yapıyordu. Şimdi yeni bir sorumluluk daha üstlendi ve genel müdürlük koltuğuna oturdu. Yeni görevinin Sayın Çağatay Kepek’e hayırlı, uğurlu olsun. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek’de MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ve hayırlı olsun ve başarılar dilekleri için teşekkür ettiğini belirtti. MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, günün anısına Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek’e bir hediye de sundu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159