İkinci El “Premium Otomobiller” için İkinci İhale 24 Mart’ta

banner113

Geçtiğimiz Ocak ayında ilki düzenlenen ve yoğun talep gören “ikinci el Premium otomobil” ihalesi “2plan” ve Borusan grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” işbirliği ile 24 Mart Perşembe günü tekrar düzenlenecek. Borusan Araç İhale, 2plan Bayileri ve müşterilerinin davet edileceği ihale açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.

banner114
İKİNCİ EL 18.03.2022, 16:28 Erkan YILMAZ
İkinci El “Premium Otomobiller” için İkinci İhale 24 Mart’ta

İkinci el otomotiv sektöründe müşteri beklentilerine en üst düzeyde cevap veren “2plan” ve “Borusan Araç İhale” işbirliklerini devam ettirerek her markadan “Premium” araçların satışa çıkacağı ikinci ihaleyi Baltalimanı’nda bulunan Portaxe’de gerçekleştirecek. “Bahara merhaba” temasıyla yapılacak olan ihale saat 12:00’da başlayacak. Sınırlı sayıda özel davetlinin katılacağı teklif verme usulüyle gerçekleştirilecekolan ihalede,marka ve modelden bağımsız 60’tan fazla premium otomobil için yine kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Son kullanıcı da ihale sisteminden yararlanabilecek

2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, Borusan Araç İhale ile yakaladıkları sinerjiyi devam ettirdiklerini ve yeniden çok özel bir ihale gerçekleştireceklerini belirterek “İlk ihalede 60 adet birbirinden değerli premium ikinci el otomobil için kıyasıya rekabet yaşanmıştı ve toplam değeri 23 milyon lirayı bulan 25 araç satılmıştı.Ocak ayında yapılan bu ihaleye beklenenin üzerinde yüksek katılım olmuştu. Bu kez de daha fazla katılımcı olacağını öngörüyoruz. Bu nedenle davetli sayımızı sınırlı tuttuk. Borusan Araç İhale ilebirlikteliğimiz ile gelen tecrübe ve güven buluşması müşterilerimize fayda sağlayacaktır. Markadan bağımsız çok sayıda ikinci el lüks otomobilin satışa çıkacağı yeni ihalemizde de müşterilerimize kolay, güvenilir, alternatif bir satın alma deneyimi yaşatacağız ‘ihale’ sistemiyle ilk kez son kullanıcıya yönelik düzenlenen etkinliklerimizde, davetliler hayal ettikleri otomobile alışılmışın dışında bir formatta kıyasıya rekabetle ulaşabiliyor” dedi.

Bulunurluk sıkıntısı, tüketiciyi ikinci ele yönlendirdi

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ise premium sınıf araç alan müşterilerin araç alma deneyimi konusunda farklı beklentilerinin bulunduğunun altını çizerek “2022 yılının ilk fiziki ihalesini gerçekleştiren iki güçlü marka Borusan Araç İhale ve 2plan olarak, etkili işbirliğimizi senenin ikinci premium otomobil ihalesine taşıyoruz. Şu anda sıfır otomobildeki bulunurluk sıkıntısı, premium araç segmentinde de ikinci ele yönelimi beraberinde getiriyor. Gerçekleştireceğimiz yeni ihale, bu doğrultudaki talebe tam olarak hitap ediyor. Sene içerisinde yeni organizasyonlarla her iki kurumun gücünü ve farkını kullanıcılara yaşatmaya devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159