banner69

VavaBot ile araç alım-satımı artık çok daha kolay!

banner113

Türkiye’nin lider ikinci el araç platformu VavaCars, sektörde fark yaratacak yapay zeka ChatGPT 3.5 destekli yeni hizmeti VavaBot’u kullanıma sundu. VavaCars tarafından geliştirilen VavaBot; müşterilerin istedikleri aracı daha kolay bulmasına yardımcı oluyor. Sipariş ve teslimat süreçlerinden finansman fırsatlarına kadar pek çok konuyla ilgili soruları yanıtlayarak, ikinci el araç-alım satım deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

banner114
İKİNCİ EL 28.03.2024, 11:33 28.03.2024, 11:35 Erkan YILMAZ
VavaBot ile araç alım-satımı artık çok daha kolay!

Herkesin güvenle, kolayca ve hızlı bir şekilde araç alıp satabilmesini sağlamayı amaçlayan VavaCars, dijital hizmetleri arasına VavaBot’u ekledi. İkinci el araç alım-satımın tüm adımlarında müşteri memnuniyetine odaklanan ve 7/24 ulaşılabilir olan VavaBot, yapay zeka tabanlı chatbot olarak dijital otomotiv sektöründe dönüşüme de hizmet edecek.

ChatGPT 3.5 alt yapısıyla, VavaCars tarafından oluşturulan VavaBot; yapay zeka teknolojisiyle araç alım-satım deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. VavaCars müşterilerinin aradıkları özellikteki araçları anında bulabilmeleri için geliştirilen VavaBot; yapay zeka teknolojisini kullanarak belirlenen bütçe aralığında, marka ve modeldeki aracı bularak kolayca incelemeyi sağlıyor. Gelişmiş özellikleri sayesinde katalogda tüm araçları tek tek incelemeye gerek bırakmayan VavaBot; hayatı kolaylaştırıyor ve zamandan tasarruf sağlıyor. Buna ek olarak seçilen araçları kıyaslıyor.

Sorular ve güncellemelerle kendini geliştiriyor

VavaBot ayrıca, araç satışı ve takas fırsatları, sipariş, ödeme ve teslimat süreçleri, finansman fırsatları gibi konularda sıkça sorulan tüm sorulara da anında yanıt veriyor. Makine öğrenimi kümesine de sahip olan VavaBot, sorular ve güncellemeler sayesinde kendini sürekli geliştiriyor. Müşterilere daha verimli, etkili ve kişiselleştirilmiş bir hizmet sunan VavaBot’a, vava.cars adresinin ana sayfasında yer alan robot simgesi üzerinden ulaşılabiliyor.

VAVACARS 

Türkiye’nin ilk online ikinci el araç alım satım platformu olan VavaCars, Nisan 2019’da kuruldu. İstanbul merkezli bir dijital otomotiv şirketi olan VavaCars, derin veri analitiği, yenilikçi ve katma değerli çözümleriyle tüketicileri ikinci el araç alım satımında güven, şeffaflık, hız ve deneyim memnuniyeti ile destekleyen bir firma olarak öne çıktı. Ekim 2021’den itibaren global yatırımcıların da dikkatini çekerek, aralarında Petrol Ofisi’nin çatı şirketi Vitol Grup’un da bulunduğu bir dizi küresel yatırımcıdan toplam 100 milyon dolar fon sağladı. Uçtan uca dijital iş modeliyle tüm adımlarında tüketici memnuniyetine odaklanan VavaCars, 2021’de Awards International tarafından ikinci el araç kategorisinde ‘En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’ne layık görüldü. 2024 Mart ayında da Şikayet Var tarafından düzenlenen ‘Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde (A.C.E Awards), ikinci kez ikinci el araç kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159