Ascendum Makina Türkiye Genel Müdürlüğünü Tolga Polat devralıyor

banner113

Ascendum Makina Türkiye’nin Genel Müdürü Mahir Hocaoğlu 2023 başında görevinden ayrılıyor. 40 yıla ulaşan aktif çalışma yaşamını sonlandırarak yeni bir hayata merhaba diyecek olan Hocaoğlu’nun görevini, 22 yıldır birlikte çalıştıkları ve halen Ascendum Makina Türkiye’nin COO’su olarak görev yapan Tolga Polat devralacak.

banner114
İŞLETME / İK 21.10.2022, 22:43 Erkan YILMAZ
Ascendum Makina Türkiye Genel Müdürlüğünü Tolga Polat devralıyor

14 farklı ülkede, 1500’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren, Volvo iş makinalarının dünyadaki en büyük distribütörü olan ve dünya genelinde 35 binden fazla iş makinası aktif olarak çalışan Ascendum Group bünyesindeki Ascendum Makina Türkiye’de önemli bir görev değişikliği gerçekleşiyor.

Altyapı, yol yapımı, inşaat ve madencilik sektörlerinde kullanılan Volvo İş Makinaları, SDLG İş Makinaları, SANY Paletli Vinç ve Forekazık Makinaları, SANY Liman Ekipmanları ve Metso Outotec kırma-eleme ekipmanlarının Türkiye distribütörü olan Ascendum Makina Türkiye’nin Genel Müdürü Mahir Hocaoğlu 2023 başında görevinden ayrılıyor. 40 yıla ulaşan aktif çalışma yaşamını sonlandırarak yeni bir hayata merhaba diyecek olan Hocaoğlu’nun görevini, 22 yıldır birlikte çalıştıkları ve halen Ascendum Makina Türkiye’nin COO’su olarak görev yapan Tolga Polat devralacak.

İş hayatına Volvo İş Makinaları bünyesinde başlayarak Ascendum Makina’da devam eden Tolga Polat, Volvo İş Makinaları’nda en son Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak görev yaptıktan sonra Ascendum Makina’da sırasıyla Satış & Pazarlama Direktörü ve COO görevlerini yürüttü. İş makinaları sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ile 1 Ocak 2023 itibariyle Genel Müdür koltuğuna oturacak olan Polat, Girne Amerikan Üniversitesi’nde İşletme lisans, Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon Yüksek lisans eğitimlerini bitirdi ve Harvard Business School Online CORe Programını tamamladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159