banner69

Canbilenler Döküm Bomaksan’ı tercih etti

banner113

Etkili mühendislik çözümleri ile 37 yıldır endüstriyel tesislerin toz, gaz ve duman problemlerine yönelik uzun ömürlü ürünler tasarlayan Bomaksan, geniş ürün yelpazesi ile gerçekleştirdiği proje çalışmalarında Canbilenler Döküm’ün yeni yatırımında tercihi oldu.

banner114
İŞLETME / İK 16.08.2023, 19:57 Erkan YILMAZ
Canbilenler Döküm Bomaksan’ı tercih etti

Isıtma, soğutma ve iklimlendirme (HVAC) sektöründe tesisat mühendisliği alanında sistem tasarımından uygulamaya, satış sonrası servisten bakım hizmetlerine kadar tüm süreçleri kapsayan çözümler sunan Bomaksan, otomotiv sektörüne kaliteli pik, sfero, çelik, paslanmaz ve bronz dökümleri üreten Canbilenler Döküm’ün yeni yatırım projesinde hava kalitesini artıracak.

Toz ve duman emişi, toz toplama sistemleri, endüstriyel havalandırma ve filtrasyon sistemlerinde uzman kadrosuyla en iyilerin tercihi olmaya devam eden Bomaksan, Canbilenler Döküm’ün yeni yatırımında; kum soğutucudan çıkan toz ve dumanların filtrasyonunda yeni nesil pliseli jet-pulse torba filtre üniteleri ile temiz hava idealine bir adım daha yaklaştı.

“Sektöründe kendini kanıtlamış önemli markaların tercihiyiz”

Bomaksan’ın geliştirdiği yüksek verimli teknolojiler ve başarılı çözümler ile sektöründe ön plana çıktığını kaydeden R. Bora Boysan “Bomaksan olarak alanında lider birçok markanın yeni yatırımlarına inovatif sistemlerimizle çözüm sunuyoruz. Bu kapsamda Canbilenler Döküm’ün kum soğutucudan çıkan havasını temizleyeceğiz. Bunu yaparken en önemli farkımız, prosesler ile ilgili bilgi birikimi ve tecrübemiz. Hangi proseste nelere dikkat edilmesi gerekiyor, alternatif çözümler arasında en verimlisi hangisi gibi soruların cevabını, uzman kadrolarımız ile cevaplayabiliyoruz. Bununla birlikte dökümhaneler özelinde yaptığımız inovasyon ile filtre ünitelerinde önemli ölçüde küçülmeye gidebiliyoruz. Müşterilerimizin değerli fabrika alanlarını daha verimli kullanabilmelerini sağlıyoruz. Bu sayede sektöründe kendini kanıtlamış Canbilenler Döküm gibi önemli markaların ilk tercihi oluyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159