DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş Oldu!

banner113

DHL Supply Chain Türkiye, kurulduğu günden bugüne başarı ile yürüttüğü OPEX proje ve faaliyetlerine Kaner Pakiş ile devam edecek.

banner114
İŞLETME / İK 26.01.2022, 19:09 27.01.2022, 15:01 Erkan YILMAZ
DHL Supply Chain Türkiye OPEX Direktörü Kaner Pakiş Oldu!

Süreç iyileştirme, kalite, inovasyon, proje yönetimi, iş güvenliği ve sürdürülebilirlik fonksiyonlarını yöneten OPEX Departmanının yeni direktörü Kaner Pakiş, yakın zamanda yeni görevinin başına geldi. Müşteri merkeziyetçi akılcı çözümlerle, verimlilik ve kalitede sürekli iyileştirme hedefiyle müşterilerine hizmet veren DSC OPEX Departmanı, yeni senede kusursuz bir deneyim için çalışmaya artık Kaner Pakiş liderliğinde devam edecek.

EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Supply Chain COO’su Marcus Wuerker’e doğrudan bağlı çalışacak olan Pakiş, idari olarak ise DSC Orta Doğu ve Türkiye CEO’su Orkun Saruhanoğlu’na bağlı olarak görev alacak. Kaner Pakiş, lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. DSC Türkiye’ye katılmadan önce LC Waikiki şirketinde Genel Müdür Yardımcısı, CEVA Lojistik’te ise; Balkanlar, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya Bölgesel OPEX Müdürü olarak görev aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159