Online danışmanlık sistemi Corpitall kuruldu

banner113

İzmirli Girişimci Sinan Gültekin, online danışmanlık sistemi Corpitall’i kurarak, işletme doktorları ile şirketleri geleceğe taşıyor. Corpitall, mikro KOBİ’lerden büyük işletmelere kadar her firmaya ihtiyacına göre online veya offline olarak danışmanlık, flexbile working, eğitim, koçluk, mentorluk ve corpstore alt yapısı ile analiz hizmetleri veriyor. Bünyesinde üç yüzün üzerinde onaylanmış, alanında uzman “İşletme Doktoru” bulunan Corpitall, firmaların ihtiyaç duyduğu her tür bilgi, yönlendirme ve analizi en etkin, hızlı ve ekonomik bir şekilde sunuyor.

banner114
İŞLETME / İK 06.11.2022, 18:30 06.11.2022, 18:36 Erkan YILMAZ
Online danışmanlık sistemi Corpitall kuruldu

İzmir Ticaret Odası’nın İZQ Girişimcilik Merkezi’nde kurulan ve startup olarak faaliyete geçen Corpitall’in Kurucusu ve CEO’su olan Sinan Gültekin, başarılı olmak isteyen her işletmenin, anı ve geleceği değişimler noktasında doğru okumak mevcut durumlarını doğru teşhis edip, vizyonlarını gerçekleştirmesi için mutlaka bir işletme doktoru ile birlikte çalışması gerekliliğine inandıklarını söyledi.

Corpitall’in bir işletme hastanesi, uzmanlarını da işletme doktoru olarak düşünülebileceğini dile getiren Gültekin, “İster firmanızın hasta olduğunu düşündüğünüz alanına yönelik tedaviyi talep edin, isterseniz check-up yaptırın. Sizleri dünyanın ilk işletme hastanesinde işletme doktorlarıyla çalışmaya davet ediyoruz dedi.

“İnsan kaynakları etkin kullanılmıyor”

Şirketler grubunu yönetmek için şirketin dışında olduğu süreçlerde kendisine doğru raporlar verecek, yönetim muhasebesi tabanlı otonom raporlar sunacak olan Param nerede yazılımını geliştirdiğini belirten Gültekin, bunun dışında kurumsal ve bireysel performans yönetiminde ki potansiyeli ve potansiyelin ortaya çıkarılmasının engelleri tanımayacak noktada EGENOMİST adlı yazılımı da geliştirmiş bulunmakta olduklarını ifade etti. Bu yazılım ile; kişilik ve işi analizlerini yaparak kişinin potansiyellerini ölçümleyen kişi ile iş arasındaki ilişkiyi tanımayan kişinin performansının önündeki engellerin nasıl aşılacağının tüm püf noktalarını bilimsel bir alt yapı ile verebileceklerini söyledi. Ego ile ekonomi arasındaki ilişki üzerine çalıştıklarını, şirketlerde en büyük problemin insan kaynakları potansiyelinin etkin kullanılmaması olduğunu anlatan Gültekin, “Kişinin potansiyelini, işe uyumunu görebildiğiniz noktada potansiyeli performansa çeviriyorsunuz, doğru ekipleri kurabiliyorsunuz. Tam da bu noktada kendi firmalarımız içinde kullandığımız bu sistemlerin birçok firmanın ihtiyacı olduğunu görerek bir hayalin peşinden koşmaya başladık ve bugün bu sentezlerin sonucunda Corpitall ile birçok firmaya dokunma şansını yakaladık” dedi.

Dünyaya açılacak

Yönetim Danışmanlığı’nın bir endüstri haline geldiğini ancak hala tanımlı bir eğitim, sınav, metodoloji, mesleki ve kişisel gelişim alt yapısı tanımlı olmadığı için tam anlamıyla meslek olamadığını söyleyen Gültekin, “Bu noktada kurduğumuz bu sistem ile sadece firmalara değil, yönetim danışmanlığının kapsamını belirlemek, eğitimlerini hazırlamak ve bu noktada mesleki kurallarını da ortaya koymak istedik”. Bugün yönetim danışmanlığı yapmak, işletme doktoru olmak isteyen bir uzman için 150 saatlik bir eğitim programı tasarladık. Bu sisteme dahil olan her işletme doktoruna bir kıdemli yönetim danışmanını mentör olarak atıyoruz. Mentör mentisinin tüm mesleki yaşamı sürecinde hem kişisel hem de mesleki gelişimini takip ediyor ve geliştiriyor olacağını ifade etti. Bu sistem, yönetim danışmanlığı mesleğine büyük katkı sağlayacak. İsrafı, zaman kaybını ortadan kaldırdığımız noktada bir danışmanlık hizmeti almak isteyen firmalara uzmanlık hizmet alımlarını birim saat üzerinden de sunabiliyoruz. Eğitimlerini almış ve sınavlarını vermiş ve onaylanmış olan yönetim danışmanları seviyeleri belirlenmiş olarak işletme doktoru titri ile sistemde yerlerini alırlar. Yönetim güvenlik sistemi içinde firmalarımız aylık ödemelerin alındığı YSG (Yönetim Güvenlik Sistemi) sistemden istediği alana yönelik işletme doktoru seçebiliyor” dedi. Bu kadar kapsamlı olarak fonksiyonel bir yapının bu alanda dünyada bir ilk olduğunu vurgulayan Gültekin, 2023 yılında Tüm Türkiye, 2024 yılında Orta Asya ve Ortadoğu, 2025 yılında Avrupa ve ABD başta olmak üzere tüm Dünya’ya hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti.

Ekip

Sinan Gültekin,Kurucu, CEO

Dr. Kenan Sakallı, Partner -İşletme Doktorluğu Programı Başkanı

Ertan Güngör, Kurucu ve Yazılım Ekip Başkanı

Bahar Top, Genel Koordinatör

Mustafa Necati Karataş, Müşteri Deneyimi Uzmanı

Teknoloji ve Metodolojiyi Kullanın

* Projelerinizi yönetin

* Randevularınızı takip edin

* Toplantılarınızı yönetin

* Görevleri takip edin

* Analizler ve testler yapın

* Kişiselleştirilmiş raporlar alın

* Network organizasyonları düzenleyin

* Dokümanınızı yönetin

* Projelerinizin ilerleme durumunu anlık takip edin

* Öneri, şikâyet, düzenleyici ve iyileştirici faaliyetlerinizi takip edin

* Özel yazılımları kullanın

Çeşitlendirilmiş Ürün ve Hizmetlere Erişin

* Danışmanlık, koçluk, mentörluk alın

* Eğitim, webinar ve seminerlere katılın

* Uzman görüşü alın

* Part-Time(flexible) çalışan desteği alın

* Ölçme-Analiz çalışmaları yaptırın

* Uzmanlardan toplu teklif isteyin

Firmanızı Güvence Altına Alın

* İşletme doktorunuzu seçin

* Kurul ve komiteler oluşturun

* Check-Up yaptırın

* Potansiyelinizi keşfedin

* Riskleri ve engelleri ortadan kaldırın

* Her yerden yetkin uzmanlara anında ulaşın

* Stratejik bilgi ve deneyime hızla erişin

* Firmanızı çevik hale getirin

* Marka değerinizi artırın

* Zamandan ve mekândan tasarruf edin

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159