Şekerbank’tan emeklilere 3.000 TL’ye varan promosyon

banner113

Emeklilere yönelik sektörde ilk olan uygulamaları hayata geçiren Şekerbank, emekli müşterilerine 3.000 TL’ye varan promosyon ödemesi sunuyor.Banka, ayrıca emekli maaşını Şekerbank'a ilk kez taşıyan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını tamamlayan hesap ile %0 faizli olarak karşılıyor.

banner114
İŞLETME / İK 06.01.2022, 15:00 Erkan YILMAZ
Şekerbank’tan emeklilere 3.000 TL’ye varan promosyon

Emekli müşterilerine 3.000 TL’ye varan promosyon imkanı ve avantajlar sunan Şekerbank, emekli maaşını Şekerbank’a ilk kez taşıyan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını tamamlayan hesap ile %0 faizle masrafsız olarak karşılıyor. Maaş aralıklarına göre 2.700 TL’ye varan promosyon imkanından yaralanabilen Şekerbank emekli maaş müşterileri, Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL harcama yapmaları halinde de 300 TL tutarında Bonus kazanabiliyor.

Tuğbay Kumoğlu: “Emekli müşterilerimiz maaşlarını evlerine teslim ediyoruz”

Şekerbank‘ın emekli müşterilerine sunduğu ayrıcalıklar ile ilgilibilgi veren Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: “Emekli müşterilerimizi tüm işlemlerde öncelikli hizmet veriyoruz. Ayrıca müşterilerimiz internet ve mobil şube aracılığıyla yapacakları tüm havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar. 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı’mıza tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat ulaşanemekli müşterilerimizin, sağlık sorunları bulunmasıve geçerli sağlık raporunu göstermeleri halindedemaaşlarını adreslerine teslim ediyoruz. Diğer yandan emekli müşterilerimiz Şekerbank şubeleri ve ATM’lerinden masrafsız olarak maaşlarını çekebilirken aynı zamanda diğer tüm banka ATM’lerinden ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde maaşlarını alabiliyor.” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159