banner69

“She’s Mercedes” ile Işıldayanlar Konferansı birbirinden özel isimleri bir araya getirdi

banner113

Alanında birbirinden başarılı kadınları ağırlayarak hikayelerinin duyulmasına destek olan Işıldayanlar Konferansı’nın ana sponsoru bu yıl da “She’s Mercedes” ile Mercedes-Benz oldu. Demet Akbağ, Mert Fırat, Refika Birgül, Saffet Emre Tonguç, Yekta Kopan, Sümeyye Boyacı, Sedat Girgin ve daha birçok özel isim konferansa katılım gösterdi.

banner114
İŞLETME / İK 27.09.2023, 16:06 Erkan YILMAZ
“She’s Mercedes” ile Işıldayanlar Konferansı birbirinden özel isimleri bir araya getirdi

She’s Mentoring adlı yeni mentorluk programının ön iletişim lansmanı ilk kez bu konferansta yapıldı. Türkiye’de 2019 yılından bu yana ilhamını birbirinden alan güçlü kadınları bir araya getirerek kariyer yolculuklarının başındaki genç kadınlara destek olan She’s Mercedes, ilham veren başarı hikâyelerini Işıldayanlar Konferansı’ndaki “She’s Mercedes ile Işıldayanlar” oturumunda dinleyiciler ile buluşturdu.

OGGUSTO’nun kurucusu Özlem Güsar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen She’s Mercedes ile Işıldayanlar oturumunda, Kuzey Kanalını yüzerek geçen ilk Türk kadını olan yüzücü Aysu Türkoğlu, tasarımcı Özlem Süer, 360+ Media Interactive Kurucu & CEO'su ve Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Başkanı Zehra Öney ve Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli konuşmacı olarak yer aldı. 70’ten fazla ülkede aktif olan, içinde bulunduğu toplumda iz bırakan kadınlardan ilham alan, hedeflerini gerçekleştirmiş başarılı kadınlarla hayalleri olan kadınları bir araya getiren bir kadın güçlendirme platformu She’s Mercedes ile bu oturumu sahiplenmelerinin öneminden ve genç kadınlara verecekleri desteklerin devam edeceğinden bahseden Ezgi Yıldız Kefeli, konferans sırasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

‘‘Mercedes-Benz olarak kadınlara verdiğimiz desteği artırmak için daha ne yapabiliriz, bunu nasıl bir sosyal faydaya dönüştürebiliriz diye düşündük ve She’s Mercedes platformunu bir adım daha ileriye taşıyarak, bir mentorluk programı oluşturmaya karar verdik. Bunu da She’s Mentoring olarak adlandırdık. Programa alanında birbirinden başarılı, She’s Mercedes platformumuzdaki gönüllü mentorlerimiz dahil oldular. Tüm bu gönüllü mentörler, hayalleri olan, başarı yolunda ilerleyen genç yeteneklerle tanışmak, kendi deneyimlerini ve bilgi birikimlerini aktarmak, kariyer yolculuklarında onlara ışık tutmak için oldukça heyecanlılar. She’s Mentoring, She’s Mercedes’in en güçlü ayaklarından biri olacak diye düşünüyoruz. Kendi ilhamını içinde taşıyan kadınlarla büyüyerek ileride başkalarına da ilham olacak yeni “She’s Mercedes”leri yaratacak. Bu yolda başarılı genç kadınlarımızın hayatlarında fark yaratacağımıza ve karşılarına çıkan zorlukları hep birlikte bertaraf edeceğimize gönülden inanıyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159