VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu.

banner113

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars’ta bir üst düzey atama daha gerçekleşti. Vava Cars’ın Finans Grubu Başkanlığı (CFO-Chief Financial Officer) görevine sektörün önemli ismi Cem Yıldız getirildi.

banner114
İŞLETME / İK 02.02.2022, 10:52 Erkan YILMAZ
VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Cem Yıldız, 2003 yılında profesyonel iş yaşamına uluslararası denetim ve danışmanlık hizmetleri firması Ernst&Young’davergi denetçisiolarak başladı. 2005 yılındaInteltekşirketinde finans departmanında çalışan Yıldız, buradaki görevinin ardından 2010 yılında Danone firmasında finansal raporlama müdürlüğünü üstlendi. 2011 yılında PepsiCo’ya geçen Yıldız, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli pozisyonlarda yaklaşık 9 yılgörev aldı. Cem Yıldız, VavaCars’a katılmadan önce iki yıldır RedBull’un CFO pozisyonunda görev yapıyordu.

VavaCars

Türkiye merkezli ikinci el araç alım-satım online ticaret platformu VavaCars; Nisan 2019'dan bu yana Türkiye’de, Ocak 2020’den bu yana da Pakistan pazarlarında faaliyet gösteriyor. VavaCars, Türkiye’de öncüsü oldukları iş modelinde (tüketiciden tüketiciye alınıp satılan ve yalnızca online olarak yapılan) satışların yüzde 90’ını gerçekleştirdi. İkinci el araç pazarında “anahtar teslim” ve “en güvenilir” işlem platformunu oluşturma misyonunu üstlenen VavaCars, kullanıcısına yüksek standartta hizmet vaat ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159