Avenue iBus Transist Fuarı’nda

banner113

Araç gelişiminde fark yaratmaya devam eden Temsa, Transist Fuarı’nda kentiçi ulaşımda akıllı ulaşım çözümleri sunan Avenue iBus aracını tanıtacak.

banner114
PİYASA 14.12.2015, 15:03 14.12.2015, 15:09 Taşıma Dünyası
Avenue iBus Transist Fuarı’nda
17-19 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde İETT’nin öncülüğünde gerçekleştirecek olan Transist 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri ve Sempozyumu Fuarı’na Temsa damga vurmaya hazırlanıyor.  Temsa uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü akıllı ulaşım çözümleri sunan aracı Avenue iBus aracını katılımcılara tanıtacak. Temsa, fuar standında Avenue LF 18, Avenue LF ve Tourmalin araçlarını da belediye yetkililerinin beğenisine sunacak.

Akıl dolu yeni modellerimizle 

“Akıl dolu yeni modellerimiz ve yeni teknolojilerle Transist Fuarı’ndayız” açıklamasını yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Artık büyüyen ve ulaşım ihtiyaçları her geçen gün bu büyümeyle birlikte artan kentlerde akıllı ulaşım sistemleri sunan araçları pazara sunmak üretici olarak sorumluluğumuzu arttırıyor. Temsa olarak biz de yeni mottomuz Smart Mobilty kapsamında akıllı ulaşım sistemlerine akıllı çözümler sunan araçları, yeni teknolojilerle donatarak  pazara sunuyoruz. Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz Avenue iBus aracımız kurumların ve özel halk otobüs işletmecilerinin ulaşım sürecinde bir araçtan beklediği üst düzey teknolojik özelliklere sahip. Avenue iBus ulaşım sürecinde büyük bir farklılığı ve ayrıcalığı kullanıcılarına sunacak.

Bu araçlarla ulaşım güvenliği üst düzeye taşınırken, sağlanan verimlilikle ulaşım maliyetleri çok daha aşağı inecek. Temsa olarak önümüzdeki süreçte tüm araçlarımız Smart Mobility kapsamında akıllı ulaşım teknolojileri ile donatılacak. Biz bütün katılımcıları Temsa standında bu değişimi ve ayrıcalığı tanımaya davet ediyoruz ” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159