banner69

Avrupa ağır ve hafif ticari araç endüstrisi SOLUTRANS LYON Fuarı’nda buluşuyor

banner113

Avrupa ağır ve hafif ticari araçlar endüstrisinin önde gelen fuarlarından olan SOLUTRANS LYON başladı. Fransa’nın Lyon şehrinde gerçekleştirilen ve ExpoHIS’in Milli Katılım organizasyonunu düzenlediği fuara Türkiye’den bu yıl 30 firma katılım sağlıyor.

banner114
PİYASA 21.11.2023, 20:34 Taşıma Dünyası
Avrupa ağır ve hafif ticari araç endüstrisi SOLUTRANS LYON Fuarı’nda buluşuyor

Fransa’da iki yılda bir düzenlenen; ağır ve hafif ticari araçlar ile ekipmanları konusunda Avrupa’nın en önde gelen fuarları arasında yer alan SOLUTRANS LYON, 23 ülkeden 50 bini aşkın profesyonel ziyaretçinin katılımıyla başladı. 25 Kasım’a kadar 90 bin metrekare fuar alanına ek olarak açık hava sergileme alanına sahip bir bölgede ziyaretçilerini ağırlayacak fuarın, bu yılki Milli Katılım organizasyonu ise ExpoHIS tarafından gerçekleştiriliyor. Türk ticari araç sektöründen 30 firmanın katılım gösterdiği fuarda katılımcılar potansiyel müşterilerle bir araya gelip ürün, ekipman ve hizmetlerini tanıtacak.

Otomotiv endüstrisinde yönelim yeni alanlara kayıyor

Her geçen gün büyüyen ve değişimini hızlandıran otomotiv ve ticari araç endüstrisinin yakın gelecekte başka bir boyuta evrileceğini söyleyen ExpoHIS Genel Müdürü Kenan Onak, “Pek çok sektörde gelenekselleşmiş yapıyı terk ederek yeni alanlara yöneliyoruz. Otomotiv endüstrisi bunun örnek gösterilecek alanlarından biri. Özellikle ağır ve hafif ticari araçların dünyasına daha yakından tanık olmak için de SOLUTRANS LYON Fuarı’nın katkısı çok önemli. Bu yıl şehir içi teslimat, yeni enerjiler, lastikler, güçlendirme ve otomatik araçlar olmak üzere beş ana tema üzerinden gerçekleştirilen fuarda HGV (Heavy Goods Vehicle – Ağır Ticari Araçlar), LDV (Light Duty Vehicle – Hafif Ticari Araçlar), endüstriyel araç gövdeleri, hafif ticari araç gövdeleri, yarı römorklar ve römorklar, karoserler ve araç ekipmanları, atölye ekipmanları, endüstriyel araçlar, lastikler, taşıma ekipmanları, bayi ağları ve bilgi teknolojileri gibi birçok ürün grubu yer alıyor. Biz de ExpoHIS olarak Milli Katılım organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz fuarda 30 yerli firma yer alıyor. Onların bu alana sundukları yeni teknolojiler ve iş birlikleri ile yaratacakları ihracat potansiyelinden umutluyuz” dedi.

Türk ticari araç sektörü 30 firmayla SOLUTRANS LYON’da

25 Kasım’a kadar devam edecek SOLUTRANS LYON’a katılan 30 Türk firması arasında Akışoğlu, Alim Otomotiv, Alm Damper, Arfesan, Başel Hidrolik, Bega Otomotiv, Cangüller, Eker Bijon, Eku Fren, Gemaoil – Petkin, Gos Brake – Geçgel, Gtsa, Güneysan, Hd Kauçuk, Kocaeli Lastik, Komodo Treyler, Kumpas Dövme, Lögel Makine, Özkoç Dingil, Polser Fiberglas, Sab Otomotiv, Star Yağcılar, Şahin Tanker, Vaden Yps ve Yumak Otomotiv yer alıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159