banner69

Bayraktarlar Merkon’dan Has Ceran Nakliyat’a Mercedes Actros teslimatı

banner113

Konya Merkezli Has Ceran Nakliyat, Mercedes-Benz Türk’e siparişini verdiği 10 adetlik Actros 1851 yatırımının ikincisini teslim aldı. Actros’un satışını Bayraktarlar Merkon gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 06.07.2023, 23:01 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Has Ceran Nakliyat’a Mercedes Actros teslimatı

Özel Haber-Erkan YILMAZ

30 yıldır lojistik alanında faaliyet gösteren Has Ceran Nakliyat, Mercedes-Benz Türk’e 2023 yılına yönelik 10 adetlik Actros 1851 siparişi verdi. İlk Actros 1851 aracını Mart ayında teslim alan Has Ceran Nakliyat, 2’inci Actros, aracını Bayraktarlar Merkon’un merkezinde 6 Haziran 2023 Perşembe günü düzenlenen törenle teslim aldı. Aracın teslimatını Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Akın Ateş, Kamyon Satış Danışmanı Mustafa Uzunay, Kamu Kamyon Satış Sorumlusu Onur Şentürk, Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş, Has Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Ceran’a yaptılar.

Actros 1851 Has Ceran Nakliyat’a hayırlı olsun

Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Akın Ateş, Konya’nın en önde gelen şirketleri arasında yer alan Has Ceran Nakliyat ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Has Ceran Nakliyat filosuna ilk aracımız Mart ayında katıldı. Actros aracımızdan duydukları memnuniyet bizleri çok mutlu etti. 2’inci Actros aracımızı da teslim ettik. 8 adetlik yatırıma yönelik teslimatlarımız da devam edecek. İşbirliğimiz, 2024 yılında da sürecek. Sadece satış sürecinde değil, satış sonrası hizmet süreçlerinde de her zaman yanlarındayız. Yeni Actros 1851 aracımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

40 adetlik filo

Filolarında tamamı özmal 40 adet çekici bulunduğunu belirten Abdurrahman Ceran, “Lojistik tarafında işlerimiz zaten yoğundu. Son 1 ayda daha da yoğunlaştı. Şu anda araç yetiştiremiyoruz. Unilever Fabrikası’nın lisanlı taşımacısıyız. İzmir, Bursa ve İstanbul’a günde 15-20 arasında araç çıkarıyoruz” dedi.

2023 için 10 adet Mercedes Actros siparişi

Filolarının ağırlığının MAN markasından oluştuğunu ifade eden Abdurrahman Ceran, “ Mercedes-Benz marka 2 aracımız oldu şu anda. Scania marka 2 adet var. 1 adet Renault Trucks var. Mercedes Actros ilk aracımız 2023 Mart ayında filomuza katıldı. Aracın yakıt tüketiminden performansından, servislerinden ve düşük bakım maliyetlerinden memnun kaldık. 2’inci Actros yatırımını da yaptık. Bizim Mercedes Actros siparişimiz 10 adet diğer 8 adet Actros araçların da yıl sonuna kadar filomuza katılmasını bekliyoruz. Bu yıl 7 adet MAN yatırımımız da olacak. 4 adet Ağustos ayında, 3 adette Eylül ayında teslim edilecek. Bayraktarlar Merkon ile hem kamyon hem otobüs yatırımında işbirliği yapmaktan mutluyuz. Konya merkezli iki şirket olarak çözüm ortaklığı yapmak çok değerli” dedi.

2024 için 20 adetlik sipariş

2024 yılına yönelik çekici yatırımlarının planlarını da şimdiden yaptıklarını belirten Abdurrahman Ceran, “Yine 10 adet Mercedes-Benz Actros ve 10 adet MAN çekici olmak üzere 2024 yılında toplam 20 adet çekici yatırımımız olacak” dedi.

Travego yatırımlarımızdan çok memnunuz

Has Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Ceran, “Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Ceran ile Taşıma Dünyası olarak tanışmamız aslında 2023 Nisan ayında yine Bayraktarlar Merkon’dan teslim aldığı 2 adet Travego vesilesi ile olmuştu. 2 adet Travego ile yıllar sonra otobüsçülük alanına da adım attıklarını belirten Abdurrahman Ceran, “ Mercedes-Benz Türk’ten 1 adet Travego aracımızı daha teslim alacağız. Araçlarımız 9 Haziran 2023 itibariyle Ali Osman Ulusoy Seyahat’in filosunda hizmet veriyor. Bayram sürecinden ve sonrasındaki yolcu talebinden de bir hayli memnunuz. Beklentimiz üzerinde hareketlilik oldu. Yoğunluk bayram sonrasında da devam ediyor. Ali Osman Ulusoy’un Trabzon-Alanya hattını biz üstlendik. Araçlarımız sabit karşılıklı çalışıyor. Başladığımız günden beri hiç boşluğumuz olmadı. Bu yıl siparişini verdiğimiz 1 adet Travego da 2024 yılında filoya katılacak ve yine bu hatta hizmet verecek” dedi. Otobüs alanında da büyümeye devam edeceklerini vurgulayan Abdurrahman Ceran, “2024 yılında yine3 veya 4 adet daha Travego yatırımı planlıyoruz” dedi.

Yeni vergileri beklemiyorduk

Motorlu Taşıtlar Vergisi noktasında ek verginin gelmesini hiç beklemediklerini belirten Abdurrahman Ceran, “ Bu vergiler tamamen ekstra çıktı bize. Maliyetlerdeki artışlar mecburen taşıma fiyatlarına da yansıtılmak zorunda. Akaryakıta da sürekli zam geliyor. Bu artışlar yine enflasyonun artışına da neden olacak. Araç bedelleri de çok yükseldiği için maliyetleri yansıtmadığınız takdirde elde ettiğiniz kazançlar yeterli olmuyor. Bu noktada bizim avantajımız; uluslararası bir şirketle çalışmamız sayesinde 6 ayda bir enflasyon farkını alabiliyoruz” dedi.

Her zaman yenilikçi olmaya özen gösteriyoruz

Artan maliyetlere ve zorluklara rağmen yatırım yapmak zorunda olduklarını da açıklayan Abdurrahman Ceran, “ Yatırımdan vazgeçtiğimizde bittiğimiz andır bizim için. Kendinizi korumak ve sürekli daha iyi ve güvenli hizmet anlayışını sürdürmek durumundasınız. Var olan filo ile devam etmek eskimeye mahkum olmaktır. Her zaman yenilikçi olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159