Bayraktarlar Merkon’dan Konya Metro’ya 1 adet Travego teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon Konya Metro İşletmecisi Yılmaz Koyuncu’ya 1 adet Travego teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 06.06.2023, 20:18 06.06.2023, 20:22 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Konya Metro’ya 1 adet Travego teslimatı

26 Mayıs 2023 tarihinde Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde Bayraktarlar Merkon tarafından satışı yapılan Travego Konya Metro Turizm filosuna katıldı. 15 yıldır Metro Turizm’in Konya İşletmeciliğini yapan Yılmaz Koyuncu, yeni yatırım ve sezona yönelik beklentilerini Taşıma Dünyası’na açıkladı.

Yeni teslim aldıkları Travego ile Konya Metro filosunda hizmet veren otobüs sayısının 12 adete ulaştığının bilgisini veren Yılmaz Koyuncu, “Filomuzdaki araçların tamamı Mercedes. Yine Aralık ayı içinde 1 adet daha Mercedes otobüs yatırımımız olacak. Araçların sağlamlığı, yüksek teknolojiye ve kofor düzeyine sahip olmaları, yakıt tüketiminin düşüklüğü nedeniyle tercihimiz de hep Mercedes markasından yana oluyor” dedi.

Bayraktarlar Merkon ile işbirliği yapmaktan da çok mutlu olduklarını belirten Yılmaz Koyuncu, “ Bayraktarlar Merkon yönetiminin, Sayın Cezmi Ağırtaş’ın ilgilerinden ve desteklerinden çok memnunuz. Bu memnuniyet, yıllardır bütün alışverişlerimizi Bayraktarlar Merkon aracılığıyla gerçekleştirmemize neden oluyor” dedi.

Yolcu hareketliliği beklediğimiz düzeyde değil

Ramazan Bayramı’nda yolcu hareketliliğinin bekledikleri düzeyde olmadığına dikkat çeken Yılmaz Koyuncu, “Çok durgun bir bayram süreci geçirdik. Deprem bölgesine yönelik hareketli bir trafik olmasa yolcu talebi çok daha az seviyede olacaktı. Şimdi önümüzde yaz sezonu ve Kurban Bayramı var ancak durgunluk devam ediyor. Gelecek döneme yönelik çok umutsusuz. Bir iş heyecanı göremiyoruz. Bunda ekonomik durumun çok etken olduğunu düşünüyorum. Maliyetler çok ağır. Aracın kaskosu 350 bin TL oldu. Sigortacılarla konuşunca onlar da diyor ki, “Bir ön cam 50 bin TL” oldu. Bir lastik fiyatı 10 bin TL. Personel bulamıyoruz. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Yedek parça fiyatları sürekli artıyor. Asgari ücrete tekrar zam gelecek, maliyetlerimiz daha da artacak. Bu ağır maliyetlere rağmen bilet fiyatlarımız geçen yılın aynı seviyesinde seyrediyor. 2022 yazında 420-430 TL olan Konya-İstanbul bileti bu yıl 450 TL. Araçlarımız tam dolu gitse ancak para kazanabileceğiz” dedi.

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş, Konya Metro ile çok uzun yıllardır verimli bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, “Sayın Yılmaz Koyuncu da, işini en iyi şekilde yapmaya çalışan, yolcuya konforlu ve güvenli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir kişi. İşbirliğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. Yeni Travego’nun Konya Metro’ya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini dilerim. Tüm sektör mensuplarımıza da kazasız, belasız bol kazançlı bir sezon dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159