Bayraktarlar Merkon’dan Sünnetçi Nakliyat’a Mercedes-Benz Actros teslimatı

banner113

Konya Akşehir merkezli Sünnetçi Nakliyat filosuna 1 adet Mercedes-Benz Actros 1853 LS çekici kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 19.11.2022, 09:55 21.11.2022, 17:19 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Sünnetçi Nakliyat’a Mercedes-Benz Actros teslimatı

2015 yılından beri hububat taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Sünnetçi Nakliyat filosuna 1 adet Mercedes-Benz Actros 1853 LS kattı. Aracın teslimatı Bayraktarlar Merkon merkezinde düzenlenen törenle Kamyon Satış Müdürü Ahmet Acar, Satış Danışmanı Mustafa Uzunay, Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş tarafından Sünnetçi Nakliyat firma sahibi Halil Buhurcu’ya teslim edildi.

2023 yılında 1 adet Actros yatırımı daha yapacağız

Yük taşımacılığı alanında 2015 yılından beri faaliyet gösterdiklerini belirten Sünnetçi Nakliyat firma sahibi Halil Buhurcu, “Dedem ve babam ile başlayan taşımacılık sürecini ben devam ettiriyorum. Babamın asıl işi sünnetçilik. Taşımacılık işine de giriyor. Bende bu işi çok sevdim ve bu alana adım attığımda babamın bölgede sünnetçi işiyle çok yoğun şekilde tanınması nedeniyle şirketimin adını Sünnetçi Nakliyat olarak koydum. O zamandan beri de kısa dorse damperli şekilde yurtiçi nakliye alanında çalışıyoruz. Şu anda filomuzda 4 adet Mercedes-Benz Actros çekici bulunuyor. Kısmet olursa 2023 yılında 1 adet daha Actros yatırımı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yıldızın ayrıcalığı farklı

Halil Buhurcu, uzun yıllardır sadece Mercedes markasını tercih ettiklerini belirterek, “Mercedes tercihimizin nedeni yıldızın ayrıcalığının getirdiği farklılık. Kullanırkende satış sonrası süreçlerde de memnun olduğumuz araçlar bunlar. Yedek parça fiyatlarının uygunluğu, erişiminin çok kolay olması tercihlerimizde önemli etken. Bayraktarlar Merkon’dan da daha önceki ticaretlerimizde memnunduk, bu ticaretimizde de memnun kaldık” dedi.

2025 yılı hedefi

Sünnetçi Nakliyat firma sahibi Halil Buhurcu, son iki yıldır lojistik alanının hareketli geçtiğini 2023 yılından da beklentilerinin olumlu olduğunu söyledi. Halil Buhurcu, büyümeye yönelik hedeflerini de şu şekilde açıkladı: 2025 yılı için 25 adetlik bir filoya ulaşma hedefi belirledik. Bu hedefe ilerlerken yine tercihimiz Mercedes-Benz markası olacak” dedi.

Yeni Actros Sünnetçi Nakliyat’a hayırlı olsun

Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Danışmanı Mustafa Uzunay, lojistik sektöründe hareketliliğin devam ettiğini ancak araç temininin çok kolay olmadığını belirterek, “Bizde nadir bulunan araçları hem Mercedes-Benz’e hem de bizlere katma değer katacak müşteriler ile buluşturuyoruz. Müşterilerimize hem satış sürecinde hem de satış sonrası süreçte her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Sünnetçi Nakliyat’ta büyüme hedefleri olan bir şirket. Uzun yıllardır Mercedes araçları kullanıyorlar. Yeni Actros aracın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159