banner69

Gür-Sel Turizm’den 10 adet Mercedes Tourismo yatırımı

banner113

Gür-Sel Turizm araç yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu yıl içinde minibüs, midibüs ve otobüs olmak üzere 120 adet civarında aracı filosuna katan Gür-Sel Turizm en son olarak 10 adet Mercedes-Benz Tourismo yatırımı yaptı. 10 Tourismo’nun satışını Mercedes-Benz Türk’ün 3 bayisi gerçekleştirdi. Tourismo’ların 6 adetini Hasmer Otomotiv, 2 adetini Bayraktarlar Merkon, 2 adetini de Gelecek Otomotiv teslim etti.

banner114
PİYASA 12.04.2023, 16:20 Erkan YILMAZ
Gür-Sel Turizm’den 10 adet Mercedes Tourismo yatırımı

Özel Haber/ Erkan YILMAZ

10 adet Tourismo’nun teslimatı 12 Nisan 2023 Çarşamba günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde Gür-Sel Turizm Şirket Araçları Koordinatörü Umut Demircan’a yapıldı.

Özmal araç sayısı 1000 adeti geçti

Teslimat sonrası Umut Demircan Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 2023 yılında minibüs, midibüs ve otobüs olmak üzere 120 adet civarında araç yatırımı gerçekleştirildiğini belirten Umut Demircan, “ Bu araçlara ek olarak 10 adet Tourismo yatırımı daha yapıldı. Filomuza katılan yeni araçlarla birlikte Gür-Sel Turizm bünyesindeki özmal araç sayısı 1000 adeti geçti. Araçların teslimatını 3 bayi gerçekleştirdi. Hasmer Otomotiv, Bayraktarlar Merkon ve Gelecek Otomotiv’e bu süreçte bize verdikleri destekler için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Tourismo araçların konforunu çok beğendim

Tourismo araçların okul ve personel tarafında hizmet verdikleri şirketlerin ekstra işlerinde kullanılacağını belirten Umut Demircan, “Bu alana yönelik şirket bünyesinde 250 civarında aracımız bulunuyor. Yeni Tourismo araçları gerçekten çok beğendim. Çok güzel tasarıma sahipler. Koltuk konforları üst düzey seviyeye gelmiş. Kaptanların dinlenme alanının genişlemesi de ayrıca çok iyi olmuş. Araçları Mercedes-Benz Türk’ten teslim aldığımızda bende şirket merkezimize kadar kullandım. Sürüş konforu mükemmel bir seviyeye taşınmış. Çok keyif alarak aracı kullandım. Otomatik vites sürüş konforunu daha da arttırmış. Tourismo araçların güvenlik donanımları da artık en üst düzeye gelmiş durumda” dedi.

40 adet Otokar Sultan Comfort yatırımı

Yıl içerisinde yeni araç yatırımının devam edeceğini de belirten Umut Demircan, “Otokar Bayi Atalay Otomotiv’den 10 kadar Otokar Sultan Comfort ile ilgili anlaşma yaptık. Bu araçların 7’si teslim edildi. 3 adeti de önümüzdeki günlerde gelecek. Ayrıca yine 30 adet Otokar Sultan Comfort yatırımına yönelik de görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Yorumlar (1)
Ercan Gülşahin 1 yıl önce
MaşAllah Allah Kaza Bela Vermesin Personeli Olduğum GÜRSEL TURİZM'e Hayırlı Olsun..
banner117
15
açık
banner159