Hasmer’den Sarsılmaz Silah San, A.Ş ve Çankırı Çağdaş Güven'e teslimat

banner113

Hasmer Otomotiv personel taşımasında kullanılmak üzere Sarsılmaz Silah San.AŞ'ye 2 Tourismo, Çankırı Çağdaş Güven’e bu yıl 4’üncü Tourismo’sunu teslim etti.

banner114
PİYASA 12.10.2020, 16:33 13.10.2020, 13:23 Erkan YILMAZ
Hasmer’den Sarsılmaz Silah San, A.Ş ve Çankırı Çağdaş Güven'e teslimat

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezinde düzenlenen törenle otobüsleri Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin Çankırı Çağdaş Güven Turizm ve Sarsılmaz Silah San. A.Ş kaptanlarına teslim etti. Teslimatlarla ilgili bilgi veren Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, Silah San. A.Ş’nin Düzce merkezli şirket olduğunu belirterek şunları söyledi: “2 adet Tourismo 15 RHD otobüsü Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 500 dolayında fabrika personelini ve gelen misafirlerini taşımak için satın aldılar. Yine bu işbirliğinde Mercedes-Benz Finansman imkanı kullanıldı. Yeni Tourismo araçlarında firmasına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çankırı Çağdaş Güven 4'üncü Tourismo'yu aldı

“Çankırı Çağdaş Güven Turizm firmasının bu yıl aldığı 4’üncü Tourismo oldu. Gelecek ay içinde yine 1 Tourismo daha teslim edeceğiz. Toplam 5 adetlik bir yatırım planı vardı, onu tamamlamış olacaklar. Yeni yatırımda Mercedes-Benz Finansman imkanı da kullanıldı. Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159