İSTAÇ filosuna 13 adet Otokar Atlas kattı

banner113

okar, ticaretin güçlü kahramanı Atlas kamyonu ile işletmelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Güçlü motoru ile en ağır yükleri kolayca taşımak üzere özel olarak geliştirilen Otokar Atlas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi olan İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi'nin (İSTAÇ) de tercihi oldu. İstanbul'da her gün 10 bin noktada on binlerce ton atığı bertaraf eden İSTAÇ, filosunu 13 adet Otokar Atlas ile güçlendirdi.

banner114
PİYASA 15.04.2022, 10:06 15.04.2022, 10:11 Erkan YILMAZ
İSTAÇ filosuna 13 adet Otokar Atlas kattı

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla son 10 yılda farklı iş kollarında işletmelerin öncelikli tercihi olan Otokar Atlas kamyonu ile kullanıcılarının yükünü hafifletmeye devam ediyor. Konforu ve sürüş güvenliğinin yanı sıra güçlü ve ekonomik motoru ile her daim kazandıran Otokar Atlas'ın yeni teslimat adresi İSTAÇ oldu. İstanbullulara 10 bin lokasyonda hizmet vererek on binlerce atığı toplayıp bertaraf eden İSTAÇ, filosuna 13 adet Otokar Atlas kattı.

Düzenli depolama sahaları kurulumu ve işletilmesi, evsel ve tıbbi atıkların bertarafı, çöp sızıntı suyunun arıtılması, çöp gazından elektrik üretimi, kompost üretimi, ambalaj atıklarının geri kazanımı, yurt içi ve yurt dışı proje ve müşavirlik gibi birçok çevre ve atık yönetimi konularında 28 yıldır hizmet veren İSTAÇ'ın aldığı 13 adet Otokar Atlas’ın satışı Otokar Bayii Gaziantepli Kardeşler Motorlu Araçlar tarafından gerçekleştirildi.

Tıbbi atık taşıma işlerinde görevlendirilecek araçların teslimat törenine İSTAÇ Atık İşletme Müdürü Alpaslan Kiriş, İSTAÇ Tıbbi Atık Bertaraf Şefi Ahmet Çağrı Gör, Gaziantepli Kardeşler Motorlu Araçlar Satış Müdürü Ünal Altun ve Otokar Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder'in katılımı ile İSTAÇ Odayeri Atık Bertaraf Tesisleri’nde gerçekleşti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159