Mersin Büyükşehir Belediyesi 42 Otokar Atlas aldı

banner113

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde 31 noktada sürdürdüğü çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. MESKİ, satın aldığı 42 Otokar Atlas ile araç filosunu hem gençleştirerek hem de genişleterek çalışmalarını aralıksız ve zamanında gerçekleştiriyor.

banner114
PİYASA 04.01.2021, 19:16 Erkan YILMAZ
Mersin Büyükşehir Belediyesi 42 Otokar Atlas aldı

Türkiye’nin en geniş araç filosuna sahip Su ve Kanalizasyon İdarelerinden biri olan MESKİ, 2019-2024 Stratejik Planı’nda da sahip olduğu araç ve iş makinalarında verimliliğin artırılmasını hedefledi. Bu doğrultuda “İş Makinası ve Taşıt Parkı Modernizasyonu” faaliyetini gerçekleştiren MESKİ, 42 adet Otokar Atlas alımını gerçekleştirdi.

Yeni araçlar hizmet alanındaki tüm noktalarda kullanılacak

Yeni alınan araçlar, Mersin’in merkezi ve tüm ilçelerinde aktif olarak kullanılacak. Yeni araçlar sayesinde MESKİ hizmet alanındaki en uzak noktalara gereken ikmali daha kolay ve kısa sürede yapabilecek. Yakıt tasarruflu ve çevre dostu olarak alınan yeni araçlar ile hem ekonomik anlamda hem de hizmet bakımından birçok noktaya kısa sürede müdahale edilmesi kolaylaşacak. İhtiyaca göre alınan yeni kamyonetler, yapılan altyapı çalışmaları sırasında trafik akışına engel olmadan kolayca gerekli ekipman ve malzeme teminini gerçekleştirecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada,“Yeni teknoloji ile üretilen ve Avrupa Birliği’nin belirlediği motor sınıfları ve Euro 6 normlarına uygun olarak çevreye daha faydalı olan araçlar filomuza kazandırılmaktadır. Filomuza katılan daha konforlu, kullanışlı ve manevra kabiliyeti yüksek yeni araçlar ile yakıt tasarrufu sağlanarak, kurumumuza ekonomik olarak büyük katkı sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın taleplerine uygun olarak gerçekleştirilen çalışmalara kısa sürede müdahale imkânı olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159