Otokar'dan 27 adetlik Sultan teslimatı

banner113

Otokar Sultan başkentin önde gelen üç farklı kurumunun tercihi oldu. TED Ankara Koleji, Bektaşlar Turizm ve Özsamet Turizm, yeni araç alımlarında Otokar’ı tercih etti. Toplam 27 Sultan otobüs törenle teslim edildi.

banner114
PİYASA 06.09.2022, 17:43 Erkan YILMAZ
Otokar'dan 27 adetlik Sultan teslimatı

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Sultan otobüsleri ile turizm ve servis taşımacılığında ilk tercih olmayı sürdürüyor. Yüksek yolcu kapasitesi, performansı, düşük işletme giderleri, tasarımı ve üstün güvenlik özellikleriyle Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören Sultan'ın yeni teslimatları Ankara'da gerçekleşti.

Başketin köklü eğitim kurumlarından TED Ankara Koleji, 50 yılı aşkın süredir turizm, kurumsal ulaşım hizmeti, servis ve operasyonel filo hizmeti sunan Bektaşlar Turizm ve Ankara'da 18 yıldır öğrenci ve personel taşımacılığı hizmetiyle ön plana çıkan Özsamet Turizm, personel ve servis taşımacılığında modern tasarımı ve ferah iç yapısıyla hem sürücüsüne hem de yolcusuna üst düzey konfor sunan Sultan’ı tercih eti.

Her koşulda en üstün performansı sağlayan ve Euro 6 çevreci motorunun yanı sıra düşük işletme giderleriyle her zaman kazanç vadeden Sultan’ın 27 araçlık filo teslimatı, Otokar Ankara Bayii Cansın Otomotiv tarafından gerçekleştirildi. TED Ankara Koleji filosunu 12 adet Sultan Comfort; Bektaşlar Turizm 3 adet Sultan Comfort ve 2 adet Sultan S; Özsamet Turizm ise 7 adet Sultan Mega, 2 adet Sultan Comfort ve 1 adet Sultan S ile güçlendirdi.

Cansın Otomotiv’de düzenlenen teslimat törenine Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan, Cansın Otomotiv sahibiAli Can Ünal, TED Ankara Koleji Ulaştırma Müdürü Alper Gülay, Bektaşlar Turizm yöneticisi Batuhan Bektaş ve Özsamet Turizm yetkilisi Seyit Ali Özkan katıldı. Öğrenci, turizm ve personel taşımacılığında kullanılacak 27 adet Sultan, düzenlenen törenin ardından Ankara'da hizmet vermeye başladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159