TEMSA, yeniliklerle Transist Fuarı’nda

banner113

1-3 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Transist Fuarı’nda TEMSA, kentiçi ulaşıma yönelik Avenue IBus, MD9 Electricity, Opalin City, MD9 LE araçlarını ziyaretçilerle buluşturacak.

banner114
PİYASA 23.11.2016, 18:04 23.11.2016, 18:06 Taşıma Dünyası
TEMSA, yeniliklerle Transist Fuarı’nda
Otobüs pazarının lider markası TEMSA, Transist Fuarı’nda kentiçi ulaşıma yönelik üretimini gerçekleştirdiği 4 ürününü tanıtacak. 1-3 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Transist Fuarı’nda TEMSA, Avenue IBus, MD9 Electricity, Opalin City, MD9 LE araçlarını sergileyecek.  

TEMSA, akıllı şehirlere destek veriyor 
Temsa, fuarda sergilediği araçlarla akıllı ulaşım uygulamalarını bir üst seviyeye taşıyacak olan yenilikleri de katılımcılarla paylaşacak. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, akılı şehirlere destek olmanın öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, “Bu amaç doğrultusunda hedefimizdeki belediyelerin yönetimleri ile Transist Fuarı’nda bir araya geleceğiz.  Akıllı otobüs dönemini başlatan ve bunu sürekli yeniliklerle daha da üst düzeye taşıyan bir marka olarak, otobüslerde teknolojik gelişimin ulaşım sistemine ve kullanıcılarına sağladığı avantajları ve imkanları anlatmak istiyoruz. Ayrıca akıllı ulaşım sisteminin standartlarının da belirlenmesi ve sektörün bu standartlara doğru yönlendirilmesi de büyük önem taşıyor.  Tüm müşterilerimizi ve belediyelerin ulaşım alanındaki profesyonellerini üç gün sürecek fuarda standımıza davet ediyoruz” dedi.

1 Aralık’ta basın toplantısı 
Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve İnovasyon ve Ürün Müdürü Mert Umut Özkaynak kentiçi ulaşıma yönelik yenilikleri de ziyaretçilerle ve basın mensupları ile 1 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da Temsa stand alanında gerçekleştirilecek toplantı ile paylaşacak. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159