banner69

Yılmaz Uluslararası Nakliyat filosuna 12 adet Scania çekici kattı

banner113

Mersin merkezli Yılmaz Uluslararası Nakliyat, filosuna 1 adet 500S ve 11 adet R500 olmak üzere toplam 12 adet Scania çekici ekledi. Yılmaz Uluslararası Nakliyat ağırlıklı Avrupa ülkeleri olmak üzere kuru yük, yaş meyve sebze, donuk gıdalar ve ilaç taşımacılığı gerçekleştiriyor.

banner114
PİYASA 03.09.2021, 15:23 Erkan YILMAZ
Yılmaz Uluslararası Nakliyat filosuna 12 adet Scania çekici kattı

Mersin merkezli Yılmaz Uluslararası Nakliyat, filosuna 1 adet 500S ve11 adet R500 olmak üzere toplam 12 adet Scania çekici ekledi. Yılmaz Uluslararası Nakliyat ağırlıklı Avrupa ülkeleri olmak üzere kuru yük, yaş meyve sebze, donuk gıdalar ve ilaç taşımacılığı gerçekleştiriyor.

Yılmaz Uluslararası Nakliyat’ı temsilen törene katılan Yılmaz Kal ve Şahin Kal yeni araçlarını Doğuş Otomotiv Scania Tuzla Tesislerinde, Tuzla Doğuş Otomotiv Yöneticisi Volkan Kahya ve Satış Danışmanı Onur Güngör'den teslim aldı.

Yılmaz Uluslararası Nakliyat Almanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, İtalya, Slovakya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden transit olarak Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan ve Irak’a her türlü kuruyük, ısı kontrolü gerektiren yükler ve ADR donanım gerektiren yüklerin taşımasını gerçekleştiriyor. Yılmaz Uluslararası Nakliyat yetkilileri “Zorlu rotalardan taşımacılık güzergahımızda güvenebileceğiniz dayanıklı, güçlü ve tasarruflu araçlar gerekir. Tercihimizi, aradığımız tüm bu özelliklere sahip Scania’dan yana kulandık” açıklamasında bulundular.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159